Canlı yayında Deniz Zeyrek’ten Nedim Şener’e manidar hatırlatma: Erdoğan da başbakandı!

Yayın tarihi: 27 Kasım 2019 Çarşamba 4:52 pm - Güncelleme: 27 Kasım 2019 Çarşamba 5:16 pm

Habertürk Tv canlı yayınında Nedim Şener, Ali Babacan’ın AKP’den kopuş tarihiniz ne sorusuna 2011-2013 arası yanıtını vermesine dikkat çekerek tam da FETÖ ile AKP’nin kavga ettiği tarihlere denk geldiğini belirtti. Canlı yayında Deniz Zeyrek’ten ‘Nedim Şener’e tarihe geçecek hatırlatmada bulunarak Erdoğan da Başbakandı’ dedi.

Yeni parti girişimiyle gündemde olan Ali Babacan ilk kez medya karşısına çıktı. Babacan’ın Habertürk’te partisinin programının çerçevelerini çizmesinin ardından günlerdir suni gündemle CHP’yi tartışan tv programları bu kez gözünü AKP’ye çevirdi. Fatih Altaylı’nın Ali Babacan’la yaptığı yayının ardından Habertürk ekranlarındaki Habertürk Gündem programda değerlendirildi. .

Halkweb.com’un editöryal derlemesine göre; Programın konuklarından Nedim Şener, Ali Babacan’ın AKP’den kopuş tarihiniz ne sorusuna 2011-2013 arası yanıtını vermesine dikkat çekerek tam da FETÖ ile AKP’nin kavga ettiği tarihlere denk geldiğini belirtti.

Şener, Babacan’ın ekibindeki isimleri de hedef alarak “Beşir Atalay ben tutuklaninca İçişleri Bakanıydı” dedi. O sırada Sözcü yazarı Deniz Zeyrek de araya girerek “Erdoğan da başbakandı” hatırlatmasında bulundu.

Deniz Zeyrek’in bu hatırlatması sosyal medyada dikkatli gözlerden kaçmadı.