Nuri Alço’nun her cenazede içinde 5 bin lira olan cüzdanı çalınıyor

Yayın tarihi: 29 Ocak 2019 Salı 11:33 am - Güncelleme: 29 Ocak 2019 Salı 11:38 am

Nuri Alço’nun 3 yıl arayla iki cenaze töreninde de içinde 5 bin TL olan cüzdanı çalınmış.

Yeşilçam’ın önemli isimlerinden Oya Aydoğan’ın 2016 yılı Mayıs ayında yapılan cenaze töreninden sonra da Nuri Alço’nun içinde 5 bin lira olan cüzdanının çalındığnı söylemişti. Nuri Alço, Oya Aydoğan’ın üç yıl önceki cenazesinde yaşananları şöyle anlatmıştı: “Oğlunu ön saflara almaya çalışırken büyük bir kargaşa oldu. İtiş kakış sırasında cebimden cüdanım çalındı. İçinde evimin boya badanasını yapan ustalara vermek için hazırladığım 5 bin TL vardı. İnsanın acı gününde bu yapılır mı? Böyle şerefsizlik olur mu? Karakola başvurdum, kamera kayıtlarını inceliyorlar” dedi.

Yeşilçam oyuncusu Nuri Alço, geçen hafta pankreas kanserinden hayatını kaybeden Ayşen Gruda’nın cenazesinde, içinde 5 bin TL olan cüzdanının çalındığını söyledi.

Katıldığı bir televizyon programında “elinden geldiğince cenazelere katılmaya çalıştığını” söyleyen Nuri Alço, Yeşilçam’ın usta ismi Ayşen Gruda’nın cenazesinde yaşanan kargada cüzdanının çalındığını ifade etti.

Nuri Alço’nun başına gelen hızsızlık olayı dikkat çekti.

2016 yılında aort damarının yırtılması sonucu hayatını kaybeden bir diğer Yeşilçam oyuncusu Oya Aydoğan’ın cenazesine de katılan Nuri Alço, o cenaze töreninin ardından da içinde 5 bin TL olan cüzdanının çalındığını açıklamıştı.

Nuri Alço: Ayşen Gruda’nın cenazesinde 5 bin liram çalındı