Nebahat Çehre’den ‘film’ itirafı: Hiçbir erkekle yatağa girmedim

Yayın tarihi: 29 Şubat 2024 Perşembe 12:31 pm - Güncelleme: 29 Şubat 2024 Perşembe 12:31 pm

Yeşilçam sinemasında birçok filmde rol alan ve yıllara meydan okuyan oyuncu Nebahat Çehre, dikkat çeken bir itirafta bulundu. Ünlü oyuncu, “Hiçbir erkekle filmde yatağa girmedim” dedi.

Yeşilçam’ın efsane isimlerinden biri olan ve yıllara meydan okuyarak güzelliğinden halen bahsettiren Nebahat Çehre ‘Aramızda Kalmasın’ programında hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı.

Çehre, “Hiçbir erkekle filmde yatağa girmedim. Çünkü oyuncu olarak istemiyorum. Dizilerde sadece öpüşme sahnesi oldu. Her şeyin bir yakışan yaşı var. Gençler yapsın” dedi.

“1988’DEN BERİ AŞIK OLMADIM YALNIZIM”

Yılmaz Güney’le 1967-1968 arasında evli kalan usta oyuncu “Hayatınızda neden aşk yok?” sorusuna “1988’den beri aşık olmadım, yalnızım. Sebebi yok. Hayatım sevgi üzerine kurulu. Sevmediğim ne işi yapar ne de birlikteliği yaşarım. Fakat çok güzel evliliğim oldu” yanıtını verdi.

“MİNİBÜSE, DOLMUŞA BİNİYORUM”

Bu ekonomik şartlarda alışveriş yapmaktan utandığını belirten Nebahat Çehre “Bu ekonomik koşullarda gereksiz harcama yapmayı tercih etmiyorum. Binlerce TL’yi bir ruja vermekten utanıyorum. Yeri gelince minibüse, dolmuşa, metroya biniyorum. Orada yaşananı bilmeniz gerek. İnsanlarla bir arada olmayı seviyorum” ifadelerini kullandı.

“ESTETİĞİM YOK”

Estetikle ilgili de konuşan Çehre “Estetiğim yok, botoksum var” dedi.

Nebahat Çehre 10 milyon liralık reklam teklifini reddetti! İşte nedeni

Kaynak: alinti