NBA 2K22 Arcade Edition ortaya çıktı

Yayın tarihi: 22 Ekim 2021 Cuma 9:30 am - Güncelleme: 21 Ekim 2021 Perşembe 2:34 pm

2K Sports imzası taşıyan NBA 2K22 bir süre önce hem konsollar, hem PC, hem de mobil cihazlarda boy göstermişti. 2K Sports bu yapımları 3 farklı kategoride ele aldı.

Genele bakıldığında öne çıkan sürüm, oyun severlerin tahmin edebileceği üzere yeni nesil konsollar için geliştirilmiş olan sürümdü. PS5 ve Xbox Series için geliştirilen bu sürüm hayli detaylı ve ayrıntılı bir şekilde tasarlanmıştı.

PC, PS4 ve Xbox One için çıkan diğer sürüm ise hem görsel, hem de grafiksel açıdan çok fazla bir şey vaat etmiyordu. Hatta NBA 2K22’nin PS4 ve Xbox One için çıkan sürümü, 2K21’in basit bir kopyası gibiydi.

NBA 2K22

2K Sports bir de mobil sürüm yayınladı. Hemen hemen her telefonda çalışabilecek olan bu sürüm basit bir yapıda karşımıza çıkmıştı.

Şimdi ise NBA 2K22 Arcade Edition çıkışını gerçekleştirdi. Apple’ın mobil cihazlarına özel olarak geliştirilen bu yapım şimdilik Android için yayınlanmayacak. 19 Ekim’de çıkış yapan oyun Apple TV, iPhone, Pad ve Mac’te oynanabilecek.

NBA 2K22 Arcade Edition oyunun PC kalitesindeki görüntülerine sahip olacak. Elbette yapımın bizlere neler sunduğunu zamanla göreceğiz.

Şimdi de sanatçılar için fan tokenler çıkmaya başladı