Nazmi Arıkan cinayetinden gözaltına alınan Akçekaya cinayetten sonra canlı yayın yapmış

Yayın tarihi: 14 Temmuz 2022 Perşembe 4:01 pm - Güncelleme: 14 Temmuz 2022 Perşembe 4:16 pm

Fen Bilimleri Eğitim Kurumları kurucusu Nazmi Arıkan ve şoförü Şerif Eker cinayetinde yeni detaylar ortaya çıktı. Cinayetin şüphelisi olarak gözaltına alınan Ufuk Akçekaya, yaptığı canlı yayında olayın kumpas olduğunu savundu.

Nazmi Arıkan ve şoförü Şerif Eker, Çanakkale’nin Gelibolu İlçesi’ne bağlı Karainebeyli Köyü’ndeki çiftliğinde bıçaklanarak öldürüldü. Cinayetle ilgili Tokatspor Kulübü Başkanı Ufuk Akçekaya gözaltına alındı.

UFUK AKÇEKAYA CANLI YAYIN YAPMIŞ: OLAY KUMPASTIR

Akçekaya’nın cinayetten sonra sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayın ortaya çıktı. 2021 yılında bıçaklandığını ve bunun arkasında Nazmi Arıkan’ın olduğunu söyleyen Akçekaya yayında, “Nazmi Arıkan olayını anlatmak istiyorum. Olay kumpastır. Ben 18 Ekim 2021’de Etiler’de bıçaklandım. 18 Ekim 2021’de ben bıçaklandım. Beni bıçaklayan şahıslar Nazmi Arıkan ve A. Ç. bağlantılı şahıslardı. Bu kişiler, bıçaklama olayı nedeni ile geçen 21 Nisan’da 5 yıl ceza aldılar. Bu kişiler ceza alınca, sabıkaları da olduğu için panik oldular. Olayın içinde 9-10 kişi var. Olaydan sonra bana garip garip mesajlar atanlar var. Ölmüş gitmiş adam ne yapalım. Olay çok büyük bir olay. Adi bir öldürme olayından ziyade ülkede kaos olması amaçlanıyor” dedi.

Akçekaya yayının sonunda AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın isminin yazılı olduğu formayı gösterdi.

FOTOĞRAF ARŞİVİNDE YOK YOK! ERDOĞAN, İBRAHİM KALIN, MELİH BULU…

Nazmi Arıkan cinayetinin şüphelisi Ufuk Akçekaya’nın sosyal medya hesabındaki fotoğrafları dikkat çekti. Akçekaya’nın AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, Bilal Erdoğan’ın kayınpederi Orhan Uzuner’in yanı sıra Boğaziçi Üniversitesi’ne ‘kayyum’ rektör olarak atanan Melih Bulu, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın gibi isimlerle fotoğrafları bulunuyor.

Nazmi Arıkan cinayetinde gözaltına alınan kişi ‘İmamoğlu’nu CİMER’e şikayet ettim’ diyen Ufuk Akçekaya çıktı