NASA Başkanı’ndan şoke eden ‘uzaylı’ açıklaması

Yayın tarihi: 25 Ekim 2021 Pazartesi 8:54 pm - Güncelleme: 25 Ekim 2021 Pazartesi 8:54 pm

NASA Başkanı Bill Nelson’ın, uzaylılarla ilgili yaptığı açıklamalar sosyal medyada gündem oldu. Nelson, radarları takip eden askerlerin UFO benzeri araçlar gördüğünü ve radarların bu araçlara kilitlendiğini belirtti.

Daha önce de “Evrende yalnız olduğumuzu düşünmüyorum” şeklindeki açıklamalarıyla gündem olan Nelson, bu sefer de UFO’ların varlığına ilişkin dikkat çeken ifadeler kullandı. Nelson, askeri radarlara UFO benzeri araçların takıldığını ve araştırmaların sürdüğünü dile getirdi.

“PİLOTLARLA KONUŞTUM, BİR ŞEY GÖRDÜKLERİNİ BİLİYORLAR”

Tanımlanamayan uçan cisimlerin (UFO) askeri gözlemleri ile dünya dışı yaşam arasında olası bir bağlantı olabileceğini söyleyen Nelson, “Bu pilotlarla konuştum ve bir şey gördüklerini biliyorlar ve radarları buna kilitlendi. Ve ne olduğunu bilmiyorlar. Ve ne olduğunu bilmiyoruz. Dünya’da bu tür bir teknolojiye sahip olan bir düşman olmadığını umarız” dedi.

Nelson, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Orada kim var? Biz Kimiz? Buraya nasıl geldik? Olduğumuz şeye nasıl dönüştük? Nasıl geliştik? Nasıl uygarlaştık? Ve milyarlarca başka Güneş’e ve milyarlarca başka galaksiye sahip bir evrende aynı koşullar var mı?’ O kadar büyük ki, anlayamıyorum. Artık başka evrenlerin olabileceğine dair teoriler bile var. Eğer durum buysa, ben kimim ki Dünya gezegeninin bizimki gibi medeni ve organize bir yaşam formunun tek yeri olduğunu söyleyebilirim.

Nelson daha önce de ABD Savunma Bakanlığı’nın yayımladığı UFO raporunun gizli bir versiyonunu okuduğunu ve evrende yalnız olmadığımızı hissettiğini söylemişti. Nelson, “Yalnız mıyız? Şahsen, öyle olduğumuzu düşünmüyorum” demişti.

Cinsel tacizden serbest kalmıştı, çocuğa istismardan tutuklandı