Narin’in ağabeyinin ifadesi ortaya çıktı! Baba ile amca kavga etmiş

Yayın tarihi: 12 Eylül 2024 Perşembe 11:24 pm - Güncelleme: 12 Eylül 2024 Perşembe 11:24 pm

Diyarbakır’da cansız bedenine ulaşılan Narin’in ağabeyi Enes Güran, tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Enes Güran; ifadesinde, amcası ile babası arasında daha önce ‘para’ nedeniyle kavga çıktığını söyledi. Güran ayrıca, Narin’i dere yatağına gömen ve itirafçı olan Nevzat Bahtiyar hakkında da konuştu. İşte ifadeden dikkat çeken ayrıntılar…

Türkiye, Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe köyünde cansız bedenine ulaşılan Narin’in ölümüyle ilgili yürütülen soruşturmayı yakından takip ediyor. Ülkeyi yasa boğan ölümle ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

İnfiale yol açan Narin cinayetinde aralarında anne ve ağabeyin de olduğu 22 şüpheliden 9’u hakkında tutuklama talep edildi. 3’ü adli kontrol şartıyla olmak üzere 13 şüpheli ise serbest bırakıldı.

AĞABEY İÇİN ‘KASTEN ÖLDÜRME’ SUÇUNDAN TUTUKLAMA TALEBİ

Kolunda ısırık izi olduğu gerekçesiyle gözaltına alınıp serbest bırakılan ağabey Enes Güran için kasten öldürme suçuna iştirak etmekten tutuklanması talep edildi.

“BABAMLA AMCAM ARASINDA PARA KAVGASI OLDU”

A Haber’in aktardığına göre, Enes Güran ifadesinde “Arama çalışmaları sırasında kimseden bir şey duymadım. Narin’i çok severdim, ona biri yapmış olsa ve ben bunu görmüş olsam kesinlikle söylerdim. Hiç kimseyle husumetimiz yoktur. 2023’te babam ile amcam Salim Güran arasında para kavgası oldu” diye konuştu.

“NARİN’E BİR ŞEY YAPILMIŞ OLSA SÖYLERDİM”

Güran, ifadesinin devamında, “Ben arama çalışmaları sırasında öncesi ya da sonrasında kimseden bu olayla ilgili şüpheli olduğum bir şey duymadım. Ben kardeşim Narin’i çok severdim. Ona biri bir şey yapmış olsa ya da ben bunu görmüş olsam kesinlikle söylerdim. Bizim aile olarak köyde kardeşime böyle bir eylemde bulunmasını gerektirecek hiçbir husumetimiz yoktur. Kimin neden bu şekilde eylemde bulunduğunu anlamıyorum.” dedi.

“NEVZAT, TEHDİT VE PARAYLA YAPMIŞ OLABİLİR”

Enes Güran, Nevzat Bahtiyar’ın, “Salim Güran öldürdü, bana Narin’i verdi ve ben sakladım” ifadesiyle ilgili de şöyle konuştu:

“Kardeşim Narin’i eğer belirtilen şekilde Nevzat bulunan yere bıraktıysa bunu ancak Nevzat’a tehditle para teklif edilerek yapabileceğini düşünüyorum. Nevzat ekonomik durumundan dolayı güçsüz ve sönük bir kişilik. Kendisine böyle bir olayda para teklif edilse para için yapabilir. Kendisini ailesiyle tehdit edilse de köyde çok fazla gücü olmadığı ve dediğim gibi sönük bir karakter olduğundan korkarak yapmış olabilir. Ya da Nevzat Bahtiyar’ın kendi ailesinden biri Narin’e zarar verdiyse bunu saklamak için yapmış olabilir.”

Nevzat Bahtiyar’ın ‘ilişki’ iddiası ortaya çıktı: Narin anne ve amcasını gördüğü için öldürülmüş olabilir

Diyarbakır’da cansız bedenine ulaşılan Narin’in ağabeyi Enes Güran, tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Enes Güran; ifadesinde, amcası ile babası arasında daha önce ‘para’ nedeniyle kavga çıktığını söyledi. Güran ayrıca, Narin’i dere yatağına gömen ve itirafçı olan Nevzat Bahtiyar hakkında da konuştu. İşte ifadeden dikkat çeken ayrıntılar...

Kaynak: A Haber