Narin Güran cinayetinde yengenin görüntüleri yasak aşkı ortaya çıkardı iddiası

Yayın tarihi: 20 Eylül 2024 Cuma 1:21 pm - Güncelleme: 20 Eylül 2024 Cuma 1:21 pm

Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran cinayeti bir aydır çözülemedi. Son olarak amca Fuat Güran’ın eşi yenge Hediye‘nin, eşinin 1,5 ay evde olmadığı dönemde gebelik önleyici ilaç aldığı görüntülerin ortaya çıkması tutuklu Salim Güran ile ilişkisinin olabileceği iddialarını güçlendirdi.

Diyarbakır’ın Bağlar İlçesine bağlı Tavşantepe Köyünde 21 Ağustos günü kaybolduktan sonra cansız bedeni 19. günde dere yatağında bulunan Narin Güran cinayetiyle ilgili 12 kişi tutuklu ancak nasıl ve kim tarafından öldürüldüğü henüz çözülemedi.

Olayın ardından bir çok çarpık ilişki iddiası ortaya atılırken son ulaşılan görüntülerde tutuklu muhtar amca Salim Güran ve Fuat Güran’ın eşi Hediye Güran’ın arasındaki ilişki iddiaları güçlendi. Sözcü’den Özgür Cebe’nin haberine göre, Hediye Güran’ın, Narin’in annesi olan eltisi Yüksel Güran ile birlikte ilaç aldıkları eczaneye ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. İlaç aldıkları güne dair eczanedeki geriye dönük barkot okuyan cihaz üzerinde yapılan incelemede, Hediye Güran’ın ertesi gün hapı olarak bilinen gebelik önleyici ilaç aldığı, Yüksel Güran’ın da farklı ilaçlar aldığı belirlendi.

Dikkat çeken ayrıntı ise Hediye’nin eşi Fuat Güran’ın 1,.5 ay evde olmadığı tarihte gebelik önleyici ilacı aldığı belirlendi.

İLİŞKİ İDDİALARINI REDDETMİŞTİ

Hediye Güran ifadesinde, kayınbiraderi olan Salim ile ilişkisini şiddetle reddetmiş, “Yok böyle bir şey” demişti. Narin kaybolduktan 3 gün sonra telefonunu değiştiren Hediye’nin eski telefonunun imajını alan jandarma siper suçlar bürosunda yaptığı incelemede, Salim ile geriye dönük birden fazla cevapsız çağrı ve aramalar olduğu belirlenmişti. Hediye Güran bu aralamalarla ilgili de, “Ben aramadım. Muhtemelen çocuklarım benim telefonumdan aramıştır. Salim’den gelen arama varsa bu da Salim’in eşi Salim’in telefonundan beri aradığı içindir” diyerek kendini savunmuştu.

Olayı görmediğini, Narin’in kimi öldürdüğünü bilmediğini belirtmiş ve bu ifadesi üzerine “İştirak halinde kasten öldürme” suçundan tutuklanmıştı.

Nevzat Bahtiyar’ın görüntüleri çıktı! Narin Güran cinayetinde 18 dakikalık gizem çözüldü

SALİM GÜRAN’IN TUTUKLULUĞUNA İTİRAZ

Bu arada Salim Güran ve diğer aile bireylerinin özel avukatlığını üstlenen Onur Akdağ, Salim Güran’ın ve diğer aile bireylerinin tutukluluğuna karşı nöbetçi Sulh Ceza Sorgu Hakimliğine itirazda bulunarak tahliye talebinde bulundu. Avukat Akdağ, küçük kızı öldüren asli failin Nevzat Bahtiyar olduğunu iddia ederek, “Müvekkilim olay günü 15.15 ile 15.46 saatleri arasında gerçekleştirildiği değerlendirilen vahşi cinayete şahitlik etmemiştir. Bu nedenle olayın kim tarafından gerçekleştirildiğini bilmemektedir. Nevzat’ın itiraflarını duyan müvekkilim kendisi ile yaptığımız özel görüşmelerde Nevzat’ın söz konusu cinayeti işleyebileceğine kanaat getirdiğini belirtmiştir. Nevzat’ın tüm ifadeleri birbiriyle çelişmektedir. Hayatın olağan akışıyla uyumlu değildir. Jandarma ifadesinde, Narin’in cesedini amcasıyla birlikte çuvala koyduğunu söylerken savcılıkta ve mahkemede ise cesedi kendi evine götürüp tek başına çuvala yerleştirdiğini belirtmiştir. Nevzat’ın, Narin’in babası Arif Güran ile olan husumeti köyde konuşulmaktadır. Nevzat, Narin’le yakınlaşmak için birkaç defa küçük küçük harçlıklar vermiştir. Hatta cinayetten bir gün önce de Nevzat’ın kendisine harçlık verdiğini Narin annesine söylemiştir” dedi.

Yenge Hediye Güran tutuklandı! İfadede Narin kaybolduktan sonra değişen telefon ayrıntısı

Kaynak: HABER MERKEZİ