Narin cinayetinde en önemli delil sır oldu!

Yayın tarihi: 11 Eylül 2024 Çarşamba 7:57 am - Güncelleme: 11 Eylül 2024 Çarşamba 8:58 am

Haber: Haber Merkezi

Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetinde sır perdesi aralanamadı. Amca Salim Güran’ın Narin’in cansız bedenini sardığı iddia edilen battaniye soruşturmayı aydınlatabilir ancak battaniyenin nerede olduğu bilinmiyor. Bir akaryakıt çalışanı Salim Güran’ı benzin istasyonunda gördüğünü ileri sürerek, “Narin kahverengi bir battaniyeye sarılmıştı. Ya baygındı ya da amca boğmuştu” dedi.

Diyarbakır’da katledilen 8 yaşındaki Narin Güran’ın cinayetindeki sır perdesi aralanmadı. Kaybolduktan  19 gün sonra bulunan Narin’in  cesedini Eğertutmaz Deresine gömen Nevzat Bahtiyar’ın, amca Salim Güran’ın aracıyla Narin Güran’ın cansız bedenini battaniyeye sarılı şekilde getirdiği ve o battaniyeyi yanında götürdüğünü anlatması güvenlik güçlerinin çalışmasını bu yönde yoğunlaştırdı. O battaniyenin hangi eve ait olduğu, üzerindeki çıkabilecek DNA örnekleri cinayetin aydınlatılmasına ışık tutacak.

Narin’i dere yatağına gömen Nevzat Bahtiyar’dan yeni ifade! Katil iddiasıyla isim verdi

BATTANİYEYE SARILI GETİRİLDİ

Bahtiyar, Güran’ın kendisine eliyle aracının yolcu koltuğunda bulunan battaniyeye sarılı Narin’in cansız bedenini göstererek “Bunu yok edeceksin aileni düşün sana 200 bin lira veririm” dediğini anlatmıştı.

Bahtiyar karakol ifadesinde, Güran’ın aracında torba olup olmadığını sorduğunu, kendisi de aracından çuval çıkardığını battaniyeye sarılı Narin’i alıp, çuvalın içerisine koyduklarını kaydetmişti.

RENKLERİNİ HATIRLAMIYOR

Narin’i çuvala koyduktan sonra battaniyeyi Güran’ın aracının ön koltuğuna koyduğunu söyleyen Bahtiyar, battaniyenin tek kişilik olduğunu, renklerini hatırlamadığını ifade etti. Küçük Narin’in cansız bedeninin sarılı olduğu battaniyenin kime ait olduğu, nereye götürüldüğü ve hangi evden çıktığı hakkında çalışma başlatıldı.

“SADECE ISLAK MEDNİL ALDI”

Amca Salim Güran’ın sosyal medya hesabına yorum yapan ve benzin istasyonu çalışanı olduğunu söyleyen Murat Çınar Çatalca, Narin’in kaybolduğu gün amcasının aracında battaniyeye sarılı olduğunu söyledi. Çatalca paylaşımında amcanın benzin istasyonuna gelerek sadece ıslak mendil aldığını da iddia etti.

“ANNE İLE TELEFON KAYITLARI VAR”

Çatalca paylaşımında, amca Salim Güran ve Narin’in annesinin telefon konuşmalarının olduğunu da belirterek, “”HTS kayıtlarında Salim Güran’ın, Narin Güran’ın annesi ile hem mesajları hem de arama kayıtları var. Salim Güran, Narin kaybolduktan 15-20 dakika sonra kendi aracıyla hızla köyden çıktı, yakıtını da almıyor, petrole giriyor ve yalnızca ıslak mendil alıyor. Bu muhtar, Narin’in erkek kardeşi ile de görüşüyordu” ifadelerine yer verdi.

“YA BAYGIN YA BOĞULMUŞTU”

Çatalca, Narin’in kahverengi bir battaniyeye sarılmış olduğunu belirterek, ” Olay günü Narin ya baygın ya da Salim elleriyle boğmuş vaziyette yatıyor ön koltukta ve üstünde koyu kahve renginde bir battaniye vardı. Salim Güran, olaydan 2 saat sonra köye karanlıkta dönüyor bu sefer sanki hiçbir şeyden habersiz gibi davranıp ne olmuş Narin’e diye ağlamış” paylaşımında bulundu

 

 

Kaynak: TELE1