Narin cinayeti! Büyük amca itirafçı Nevzat Bahtiyar’ı suçladı

Yayın tarihi: 12 Eylül 2024 Perşembe 7:50 am - Güncelleme: 12 Eylül 2024 Perşembe 7:50 am

Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran’ın daha önce evinde arama gerçekleştirilen büyük amcası Ali Rıza Güran, tutuklu amca Salim Güran’ın 200 bin lira verme vaadiyle cesedi taşıttırdığını söyleyen Nevzat Bahtiyar’ı ‘davayı yanlış yönlendirmeye çalışmakla’ suçladı.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı 21 Ağustos’ta kaybolan Narin Güran’ın cansız bedeni 19 günün ardından pazar günü sabah saatlerinde Eğertutmaz Deresi yatağına taşlar içinde saklanmış olarak bulundu.

Nevzat Bahtiyar isimli kişi amca salim Güran’ın 200 bin liralık para teklifi karşılığında küçük kızın cesedini gizlediğini itiraf etti. Bahtiyar hakimliğe sevk edildikten sonra verdiği ifadesinde de, “Savcılıkta verdiğim ifademde geçen Salim’in bana dediği ‘Arif’in kızını öldürdüm, sen de bu cesedi alıp yok edeceksin. Yoksa seni ve aileni öldürürüm dedi’ şeklindeki ifade doğrudur” dedi.
Narin’in cansız bedeni bulunmadan önce evi aranan büyük amca Ali Rıza Güran ise Nevzat Bahtiyar’ı suçladı.

Türkiye Gazetesi’nde yer alan habere göre, Ali Rıza Güran Muhtar olan amca Salih Güran’ın 200 bin lira verme vaadiyle Narin’in cesedini yok etmesini istediğini itiraf eden Bahtiyar’ın ‘davayı yanlış yönlendirmeye çalıştığını’ savundu.

“AİLEDEN YA DA DIŞARIDAN HERKES CEZALANDIRILMALI”

Güran cinayete karışan ‘herkesin’ cezalandırılması gerektiğini savunarak şunları dedi:

“Devletimiz gerçeği mutlaka ortaya çıkaracak. Aileden ya da dışarıdan bu cinayete karışan kim varsa hepsi cezalandırılsın. İlk andan itibaren yapılan yayınlar, paylaşılan iddialar ve yazılar, haberler yüzde 90 yalan ve algı üzerine kurulu. Belirli çevreler bilerek hadiseyi Kur’ân kursu, İslam ve kutsal değerler üzerinden istismar ediyor.”

Narin’in ablası Tülin Güran’ın ölüm raporu ortaya çıktı!

Kaynak: Türkiye gazetesi