Nagihan yayında isyan etti: Bilerek yapıyor

Yayın tarihi: 30 Mart 2022 Çarşamba 3:33 pm - Güncelleme: 30 Mart 2022 Çarşamba 3:33 pm

Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star programının son bölümünde ünlüler ve gönüllüler takımı iletişim ile dokunulmazlık oyunu için parkura çıkarak yarıştı. Oyunu kazanan ünlüler takımında Nagihan Karadere isyan etti. Nagihan kendisine gönderilen kızının eski fotoğrafına sinirlenerek, “Babası bilerek yapıyor” dedi.

Survivor All Star yarışmasında ünlüler ve gönüllüler iletişim yarışması için karşı karşıya geldi. Sevdiklerinden gelen mesajları okuyabilmek için sahaya çıkan iki takım da mücadele etmesine rağmen ünlüler kazanmasını bildi.

Yakınlarından gelen resimli mesajları okurken duygusal anlar yaşayan yarışmacılar gözyaşları boğuldu. Kızını görmek için sabırsızlanan Nagihan, gönderilen fotoğrafın yıllar öncesin ait olduğunu görünce sinirlerine hakim olamadı.

“BİLEREK YAPIYOR”

Kızının son halini görmek istediğini belirten Karadere, “Bu fotoğrafı ben çektim kızımın anlık fotoğrafını istiyorum. Bu fotoğraf çok eski kızım burada dört yaşında. Kızımı çok özledim, son halini görmek istiyorum. Babası bilerek yapıyor” diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Sinirlerine hakim olamayarak bahçeye çıkan Nagihan’ı takım arkadaşları sakinleştirmeye çalıştı.

Acun Ilıcalı ‘Survivor All Star’a veda edecek’ dedi, 3 isim gündem oldu