Nagehan Alçı’nın boşanma dilekçesinde dikkat çeken ayrıntı: 4 yıldır ayrı yaşıyoruz

Yayın tarihi: 23 Temmuz 2023 Pazar 1:27 pm - Güncelleme: 24 Temmuz 2023 Pazartesi 8:45 am

Boşanma davasıyla gündemde olan Nagehan Alçı-Rasim Ozan Kütahyalı çiftinden yeni haber geldi. Davacı olduğu belirtilen Alçı’nın, Kütahyalı’dan 40 milyon TL tazminat, aylık 60 bin lira nafaka talep ettiği iddia edildi.

Sık sık boşanma iddialarıyla gündemde Nagahen Alçı’nın 13 yıllık kocası Rasim Ozan Kütahyalı’ya boşanma davası açtığı öne sürüldü.

Milliyet’in haberine göre ikiz çocukları bulunan çift boşanmak için 2. Aile Mahkemesi’ne başvurdu. Daha önce ayrılık iddialarını defalarca kez yalanlayan çiftten Nagehan Alçı’nın davacı, Rasim Ozan Kütahyalı’nın davalı olduğu ifade edildi.

Hürriyet’te yer alan habere göre, dilekçede “Dört yıldır ayrı evlerde yaşayan tarafların evlilikleri fiilen bitmiştir. Müvekkilin bir ömür süreceğini düşünerek yaptığı evlilik birliği, Rasim Ozan Kütahyalı’nın kusurlu davranışları nedeniyle bitmiştir. Bu nedenle 40 milyon lira tazminat ile ikiz çocukların velayetinin müvekkile verilmesini talep ediyoruz. Ayrıca ikiz çocuklar için aylık 60 bin lira nafakanın Rasim Ozan Kütahyalı’dan tahsilini talep ediyoruz” denildi. (KAYNAK)

Nagehan Alçı ile Rasim Ozan Kütahyalı boşanıyor iddiası