Nagehan Alçı’dan eşi Rasim Ozan Kütahyalı’ya övgüler: Müthiş bir zekâ ve entelektüel birikim

Yayın tarihi: 3 Şubat 2023 Cuma 8:36 am - Güncelleme: 3 Şubat 2023 Cuma 8:56 am

Rasim Ozan Kütahyalı’nın tartışma yaratan “İsteseydim İstanbul ve Ankara’yı CHP alamazdı” sözlerine eşi Nagehan Alçı’dan açıklama geldi.

Rasim Ozan Kütahyalı, Beyaz Tv’de yayınlanan Beyaz Futbol isimli programda “Yayına alkollü olarak çıktığı iddia edilen Rasim Ozan Kütahyalı, yayında, “Ben inanmadığım şeyi yapsaydım, inanmadığım şekilde devreye girseydim, İstanbul ve Ankara’yı CHP alamazdı. Bunu da herkes bilir. İstanbul ve Ankara’da iktidar değişmezdi.” diye konuşmuş, sözleri gündem olmuştu.

Kütahyalı’nın bu sözlerine eşi Nagehan Alçı’dan açıklama geldi. Haber Global’de Buket Aydın’ın ‘Yüz Yüze’ programına konuk olan Nagehan Alçı Kütahyalı’nın sözlerine ilişkin olarak şunları söyledi:

“Rasim’le çok farklı karakterleriz, çok orijinal çıkışları olabiliyor ama müthiş bir zekâ ve entelektüel birikime sahip, tam bir kitap kurdudur. Sürekli okur. Bu kadar fazla düşünmek ve okumanın getirdiği çok yaratıcı patlamalar da oluyor. Bunu doğru bulmadığımı söylerdim, başlarda bunu yapmaması için bazı müdahalelerde bulunuyordum ama artık öğrendim ki, kimse kimseyi şekillendiremez, bu konudaki reflekslerimi geride bıraktım” ifadelerini kullandı.

Rasim Ozan Kütahyalı ‘devreye girse’ İstanbul ve Ankara’yı CHP alamazmış