Nagehan Alçı, Rasim Ozan’ı kınadı: İsmimin geçmesinden üzüntü duydum

Yayın tarihi: 2 Haziran 2021 Çarşamba 12:21 pm - Güncelleme: 2 Haziran 2021 Çarşamba 2:00 pm

Nagehan Alçı, Ümit Kocasakal’a “Bunlar bizim köpeğimiz” diyen Rasim Ozan Kütahyalı’yı kınadı, paylaşımda adının geçmesinden ‘üzüntü’ duyduğunu belirtti. Kütahyalı, “Nagehan haklı, dayanamayıp ‘çok gizli’ ibareli ‘muvazaalı muhalifler’ dosyasını araladım” dedi.

Güneş gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla Habertürk’teki ‘Açık ve Net’ programına konuk olan eşi Nagehan Alçı’ya ültimatom verdi. Programa katılan hukukçu Ümit Kocasakal ile Nagehan Alçı arasında yaşanan gerginlik sonrası paylaşımlar yapan Kütahyalı, şu ifadeleri kullandı:

”Nagehan’cım lütfen benim hatırım için hoşgörülü ol. Şu an bizim emrimizde olan, bize hizmet eden, muhalefeti bölen, bizim kontenjanımızla muhalif rolü oynayan bu arkadaş gibiler rejim için çok mühim. CHP’ye zarar verip, bize faydalı olan bu tip gibilere ihtiyacımız var.”

Program sırasında ültimatomlarını sürdüren Kütahyalı, ”Nagehan’cım beni dinlemedin ve beni kırdın. Ekranda sahte Atatürkçülük şovu yapıp sonra Adnan Oktar’ın, PKK’lıların ve FETÖ’cülerin avukatlığını yaparak milyon dolarları indiren bu tipler bize faydalı. Kabaca ifade edeyim: Bunlar bizim köpeğimiz. Onlar bize lazım, hoşgörülü ol” diye yazdı.

ALÇI KINADI: ÇİRKİN İFADELER…

Kütahyalı’nın paylaşımların eşi Nagehan Alçı’dan sert tepki geldi. Kütahyalı’nın ifadelerini ‘çirkin’ olarak niteleyen Alçı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

“Rasim Ozan’ın çirkin ifadelerini kınıyorum, paylaştığı mesajın içeriğini de dilini de çok yanlış buluyor ve içinde ismimin geçmesinden üzüntü duyuyorum…”

KÜTAHYALI: NAGEHAN HAKLI, DAYANAMAYIP MUVAZAALI MUHALİFLER DOSYASINI ARALADIM

Alçı’nın ardından Rasim Ozan Kütahyalı’dan da açıklama geldi. Akit yazarı Mustafa Albayrak’ın “Tam diyordum @RasimOzan_K. Tekrar siyaset yorumlarına başlıyor, sahalara döndü. Hafifçe gülümseyen yüz tepki çok sert ve beklenmedik yerden geldi. Ben de Nagehan hanımın fikrine iştirak ediyorum. Sevgili Rasim sen niye muvazaalı muhaliflere ‘bizim köpek’ dedin? Herkesi de uyandırdın, kınıyorum seni” şeklindeki  paylaşımını alıntılayan Kütahyalı, şunları yazdı:

“Nagehan bana kızmakta haklı, sen de bu yorumunla haklısın Mustafa Bey. Ben dayanamayıp ‘çok gizli’ ibareli ‘muvazaalı muhalifler’ dosyasının kapağını aralamış oldum. Bu ayarlanmış & kontrol altına alınmış, bize hizmet eden ‘muhalifler’ konusunda bir daha konuşmamaya gayret edeceğim.”

TIKLAYIN – Rasim Ozan’dan rezil paylaşım: Nagehan’cım bunlar bizim köpeğimiz