Nadira Kadirova için ‘Onu gönderemeden kendisini gönderdi’ diyen AKP’li Ünal’ın açıklamasındaki çelişkiler!

Yayın tarihi: 11 Ekim 2019 Cuma 10:37 am - Güncelleme: 11 Ekim 2019 Cuma 10:37 am

Şirin Ünal’ın Ankara’daki evinde şüpheli biçimde hayatını kaybeden Nadira Kadirova hakkında ilk kez konuşan AKP’li vekil Şirin Ünal’ın ifadelerindeki çelişkiler ortaya çıktı. Ünal’ın, arama yaptıklarını söylediği polislerin kendi evindeki koruma polisleri olduğunun altı çizilirken, daha önceki ifadelerde evde çalışan diğer Özbek kadının bir kaç gün sonra ifade verdiği iddia edilmesine rağmen Ünal’ın ifadelerinde o gece ifade verdiğinin belirtilmesine dikkat çekildi.

AKP’li Ünal, evinde ölü bulunan Nadira Kadirova hakkında ilk kez konuştu

Ankara’da, AKP Milletvekili Şirin Ünal’ın evinde, Ünal’ın silahıyla intihar ettiği öne sürülen ve ölümündeki şüpheler her geçen gün artan Nadira Kadirova hakkında ilk kez açıklama yapan Şirin Ünal’ın çelişkilerine dikkat çekildi.

Gazeteci Metin Cihan, Meclis’te söz alan ve Kadirova’nın ölümünü ‘tatsız bir hadise’ olarak nitelendiren Ünal’ın ifadelerini irdeledi. Cihan, “Şirin Ünal, Nadira’nhın odasına giren polislerin kendi koruma polisleri olduğundan niçin hiç bahsetmiyor?” diye sorarken, bir başka çelişkili ifadeye de dikkat çekti.

Daha önceki ifadesinde evde çalışan diğer Özbek kadının tercüman olmadığı için 2 gün sonra ifade verdiğini iddia eden Şirin Ünal’ın dünkü açıklamasında “O gece ifade verdi” demesine de dikkat çeken Cihan, “Hangisi doğru, hangisi yalan?” diye sordu.