Naci Bostancı, Türkan Şoray’ı hedef alan AKP’li Çamlı’yı aramış

Yayın tarihi: 7 Kasım 2020 Cumartesi 10:26 am - Güncelleme: 7 Kasım 2020 Cumartesi 10:26 am

Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök, AKP milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı’nın Türkan Şoray için sarf ettiği, ifadelerinin ardından AKP Grup Başkanvekili Naci Bostancı’nın kendisini aradığını söyledi.

Ertuğrul Özkök, Naci Bostancı’nın Türkan Şoray’ı hedef AKP milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı’yı aradığını yazdı. Özkök, “O gün yazımı okuduktan sonra Türkan Hanım hakkında o sözleri söyleyen milletvekilini aramış ve bu sözleri tasvip etmediğini söylemiş” ifadesini kullandı.

Özkok, Bostancı’nın telefonda Türkan Şoray hakkında ‘çok güzel şeyler söylediğini’ belirterek, ” ‘O mülakatı ben de okudum. Ben de sizin gibi düşünüyordum. Ülkesine, halkına derin sevgiyle bağlı büyük bir sanatçının ince duyarlılığını gördüm. Halkımız onu hem insanlığı hem de muhteşem oyunculuğu ile gönlüne yerleştirmiştir’ ” dediğini aktardı.

Naci Bostancı’nın aynı cümleleri Twitter hesabından da paylaştığına vurgu yapan Özkök, şu ifadeleri kullandı:

“Zaman zaman, öteki mahallede de bazen Hülya Koçyiğit için benzer sözlerin söylendiğini görüyorum. Türkan Hanım için düşündüklerimin aynısını Hülya Koçyiğit için de söyleyeceğim… Bırakalım sanatçılar fikirlerini özgürce söylesinler… Özetle Naci Bostancı’ya teşekkür ederim. Hem Türkan Hanım’ın gönlünü aldı, hem de siyasette güzel bir geleneği başlattı.”

AKP’li Çamlı, Türkan Şoray ve röportajını haberleştiren yayın organlarını hedef aldı