My Huawei uygulamasını tanıttı

Yayın tarihi: 25 Ocak 2021 Pazartesi 7:30 am - Güncelleme: 24 Ocak 2021 Pazar 11:47 am

Huawei, her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği konferansta ‘My Huawei (Benim Huawei’im)’ isimli yeni bir mobil uygulamasını tanıttı. Teknoloji devi, ‘Huawei Club’ ve ‘Huawei Mobil Servisleri (HMS)’ gibi şirket bünyesindeki birkaç uygulamayı, yeni mobil uygulaması altında toplayacağını ifade etti.  

Teknoloji devinin Tüketici İşletme Grubu, Telefon İşleri Başkanı Kevin Ho, My Huawei uygulamasının HuaweiClub, HuaweiMobile Services, Gamer Center ve Member Center gibi bağımsız uygulamalardan oluşan bir koleksiyon olduğunu doğruladı. Bu uygulama ile, kullanıcıların birden fazla uygulama kullanmasına gerek kalmayacak. Yeni uygulama ile işlemler daha rahat olacak. Bununla da kalmayıp arka planda çok fazla bellek kullanımı ve depolama tasarrufu sağlanacak. Şu an için ugulama yalnızca tanıtıldı ve kullanıma sürülmesi biraz daha zaman alacak gibi duruyor. Huawei’den gelen bu yeni hareket, Honor’un benzer özellikler sunan önceden yüklenmiş bir My Honor uygulamasıyla Honor V40 akıllı telefonunu piyasaya sürmesinin ardından geldi.

My Huawei 

Teknoloji devi, etkinlikte ayrıca Çinli bir mobil oyun üzerinden yeni oyun teknolojilerini de tanıttı. Teknoloji devinin ‘Developer Alliance’ bölümü tarafından yapılan tanıtımda; oyunun, ‘HMS Core Scene Kit’ içerisinde yer alan ışın izleme teknolojisini kullandığı görüldü. Söz konusu teknoloji, ‘PC’ ve konsol oyunlarında uzun zamandır var olan bir teknolojiydi. Böylece, ışın izleme teknolojisi mobil oyun dünyasına da girmiş oldu. 

ABD İstihbarat Teşkilatı konum verilerini topluyor: Büyük skandal!