Müzisyen Onur Şener’in katledildiği mekanın önündeki kamerayı çevirdiler iddiası!

Yayın tarihi: 4 Ekim 2022 Salı 7:21 pm - Güncelleme: 4 Ekim 2022 Salı 7:50 pm

ENGİN AÇAR/TELE1 ÖZEL

Ankara’da müzisyen Onur Şener, istek şarkı sözlerini bilmediği gerekçesiyle boğazı kesilerek katledildi. TELE1 ekibi cinayetin işlendiği eğlence mekanına gitti. İşletmeye ait güvenlik kamerasının kör noktaya çevrildiği iddia edildi.

Ankara Çayyolu’nda katledilen müzisyen Onur Şener’in ölümüne ilişkin tartışmalar devam ediyor. Cinayetin işlendiği mekana ait bir güvenlik kamerası görüntüsünün olmaması ise aydınlatılamayan konular arasında.

KAMERA YERE ÇEVRİLDİ İDDİASI

Onur Şener’in katledildiği gece, iddiaya göre mekana ait güvenlik kamerası yere çevrildi. TELE1 ekibi de cinayetin işlendiği yere giderek bölgedeki esnafla ve Şener’in yakınlarıyla görüştü.

TELE1’in kaydettiği görüntülerde, cinayetin gerçekleştiği işletmeye ait kameranın yere doğru çevrilmiş olduğu görüldü.

Katledilen müzisyen Onur Şener’in anne ve babası ilk kez konuştu

NE OLMUŞTU?

Ankara’nın Çayyolu semtindeki bir eğlence yerine giden grup, müzisyen Onur Şener’den şarkı istedi. Şener şarkıyı bilmediğini söyledi. Bunun üzerine gruptan üç kişi tartıştıkları müzisyene saldırdı. Saldırganlar mekan çıkışında Onur Şener’e tekrar saldırdı. İhbar üzerine olay yerine giden polis saldırganlara müdahale etti. Boğazından cam parçalarıyla ağır yaralanan ve hastaneye sevk edilen Şener, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şener’in öldürülmesine başta sanatçılar olmak üzere siyasiler ve vatandaşlardan da tepki yağdı.

KATİL ZANLILARI SUÇU BİRBİRİNE ATTI

Cinayet Büro ekipleri; İlker K., Ali G., Semih S. ile mekanda birlikte eğlendikleri J.E. ve G.G.’yi gözaltına aldı. Ali G. ve Semih S., ilk ifadelerinde, Onur Şener’i İlker K.’nin öldürdüğünü, kendilerinin ise ayırmaya çalıştığını ileri sürdü. İlker K. ise Şener’i kendisinin öldürmediğini ve kimin yaptığını bilmediğini iddia etti. Suçu birbirine atan zanlıların ellerindeki sargılar ise dikkat çekti.

3 KİŞİ TUTUKLANDI, 2 KİŞİ SERBEST

Onur Şener’in ölümüyle bağlantılı olduğu iddia edilen 5 şüpheli gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 5 şüpheliden 3’ü tutuklandı, 2’si ise serbest kaldı.

Tutuklananlardan ikisinin Çalışma Bakanlığı’nda bürokrat, birinin ise Türk Havacılık ve Uzay Sanayii’nde (TAİ) mühendis olduğu ortaya çıktı.

Onur Şener’in öldürülmesine sanatçılardan tepki yağıyor

Onur Şener cinayetinde şüphelilerden çelişkili ifadeler