Müzik Camiasında Adını Duyurmuş Sosyal Medya Danışmanı Ege Bodur Kimdir?

Yayın tarihi: 20 Şubat 2022 Pazar 10:21 am - Güncelleme: 21 Şubat 2022 Pazartesi 10:38 am

Ege Bodur, 30 Haziran’da İstanbul ilinde doğmuştur. Adının ve sunduğu hizmetin hakkını vererek piyasada başarı kazanmıştır. Sosyal medya danışmanlığı ve SEO uzmanlığı ile piyasaya atılan Ege Bodur, şimdilerde müzik dünyasına giriş yapmıştır.

Çıkardığı Single’ı ile gündemde yer almayı başarmıştır. Ege Bodur severek devamlılığını sürdürdüğü sosyal medya danışmanlığı, SEO danışmanı ve WEB tasarım uzmanlığı unvanını almıştır. Yaklaşık 5 yılı aşkın süre ile aktif şekilde piyasadaki yerini koruyan Ege Bodur birçok projede yer alması onun bu yolda hızlı ilerlemesinde önemli olmuştur. Sosyal medya danışmanı unvanı ile piyasayı sallayan isimlerden olmuştur. Ege Bodur kendisine başarı basamakları belirleyerek hedef noktasına gün geçtike yaklaşmayı başarmıştır. Fenerbahçe spor kulübü ve Fenerbahçe Yatırımcılar Derneği gibi kurumsal firmalarla iş birliği sağlamıştır. Bu iş birliği, onun güven arz ettiğini kanıtlamıştır. Verdiği hizmetlerde müşteri memnuniyeti ve güveni ön planda tutarak alanında ilerleme kaydetmiştir.

Müzik camiasında adını duyurmuş olan sosyal medya danışmanı Ege Bodur, müzik dünyasına ilk girişimini bir Single’i ile atmıştır. ‘ The World Is Yours’ Single’ının bir parçası olan şarkısı, Spotify. Apple music ve Youtube gibi İnternetin en çok tıklanan platformlarında gündeme gelmeyi başarmıştır.

Öğrencilik dönemlerinde ticari zekasını geri planda bırakmayan Ege Bodur, sektörün en iyi isimlerinden biri olmuştur. Öğrenim hayatı ve piyasaya ilgisini arttırdığı dönemleri disiplinli adımlarla sürdürmüştür. Başarı basamaklarını tek tek geçen Ege Bodur, müzik piyasasında gündeme gelmesi daha fazla ün kazanmasına sebep olmuştur. Spotify ile gündeme gelmesi ve ard arda şarkı çıkarması ona büyük kazançlar getirmiş. Avucunun içi gibi bildiği bu sektörde alanında uzman ünvanını taşımıştır. Birçok ünlü isimler ve kurumsal firmalarla iş birliği sağlamıştır. Fenerbahçe Yatırımcılar Derneği ve Fenerbahçe Spor Kulübü gibi yerlerin ajanslığını yapmıştır. 150’yi aşkın cafe ve restoranın seo danışmanlığı ve sosyal medya danışmanlığını üstlenmiştir. Kafe ve restoranlar ile yaptığı işbirlikleri her zaman olumlu sonuçlar getirmiştir. Alanında 100’den fazla butik ile anlaşma sağlamıştır. 5000’den fazla kurumsul ve kişisel sayfaların sosyal medya danışmanlığını üstlenmesi sektörde adını bir adım daha ileri taşımasına yardımcı olmuştur.

Sağladığı hizmetler:

  • Sosyal Medya Danışmanlığı
  • SEO Danışmanlığı
  • Video ve Tasarım Hizmetleri
  • E-pazarlama Danışmanlığı
  • WEB tasarım Hizmetleri

Mobil Uygulama Hizmetleri

Sizlere sunduğu hizmetler egebodur.com.tr sitesinde yer almaktadır. Disipli ve otoriter aile yapısına sahip olan Ege Bodur’un işe olan duyarlılığı burdan gelmiştir. Ailesinden destek görmesi onun adına önem taşımıştır. İlkokul dönemlerindeki başarısızlığını ortaokul ve lise dönemlerine hiçbir şekilde yansıtmamıştır. Çevresi tarafından sevgi ve saygı duyulan bir arkadaş olmuştur. Motor tutkusu ve sevdası hala devam devam etmektedir. Çocukluktan gelen bu tutku zaman içinde onu bir motor sahibi yapmıştır. Çok sık olmasada motor yarışların da yer almıştır. Hız ve tutkusu onu bu maceraya sürüklemiştir.

Ege Bodur Resmi sitesi : https://egebodur.com.tr

Resmi İnstagram Linki: https://www.instagram.com/egebodurr/

Resmi Spotify Linki: https://open.spotify.com/artist/4tUTJyIhlteXAAvta3rrdt?si=5w96DB7KSIukhlPAdMXj4Q