Müziği bırakan Deniz Tekin yeni mesleğini açıkladı!

Yayın tarihi: 16 Nisan 2024 Salı 3:52 pm - Güncelleme: 16 Nisan 2024 Salı 5:14 pm

Müziği bıraktığını açıklayan 26 yaşındaki Deniz Tekin, müzik kariyerine son verme kararının ardından İngilizce öğretmeni olduğunu açıkladı.

“Artık ticari müzik yapmayacağım” açıklamasıyla müziği bıraktığını duyuran Deniz Tekin yeni mesleğini, “İngilizce öğretmeni oldum. Hayatta verdiğim en iyi karar.” ifadelerini kullanarak duyurdu. Yeni mesleği hakkında konuşan Tekin, “Hocam diyorlar hala garip geliyor.” şeklinde yeni rolüne alışma sürecini anlattı.

Deniz Tekin müziği bıraktı: Zihnen kaldırabilecek güçte değilim

 

SAHNEYE ÇIKACAK İDDİASINA YANIT

Deniz Tekin’in bir takipçisi sanatçının İngilizce öğretmeni olmadığını 17 Nisan’da sahnesi olduğunu öne sürdü.

Söz konusu paylaşımı sosyal medya hesabından paylaşan Tekin, iddialarla ilgili ve takipçisine cevap olarak şunları söyledi:

“Yarı zamanlı İngilizce Öğretmenliği yapıyorum. Son albümümün borcunu aileme yıkmamak için de kılı kırk yararak seçtiğim konsere çıkıyorum hocam. Alacağım parayı da sormadım ama sana söyleyeyim maksimum 3-5 bin liradır, 150 euro etmiyordur. Donanımı tamamlayınca tam zamanlı öğretmenliğe döner, maksimum 5 sene ülkede çalışır sonra da çoğu yaşıtım gibi damacanaya tecavüz edilmeyen bir ülkeye iltica ederim diye düşünüyorum. Nasıl plan? Alın sizin olsun müziği de kariyeri de…”

Kaynak: TELE1