Müvekkil işlemleriniz T-HOS hukuk programı ile artık daha pratik

Yayın tarihi: 1 Mart 2020 Pazar 4:32 pm - Güncelleme: 12 Mart 2020 Perşembe 6:13 pm

Hukuk büroları ve avukatlar için müvekkillerinin dava süreçlerini en iyi şekilde yönetilmenin ilk şartı müvekkil verilerinin doğru şekilde kaydedilmesidir. Her müvekkil farklı sorunlarla her dava farklı verilerle gelir.

Müvekkil işlerinin pratik ve kolay şekilde yönetilebilmesine olanak tanıyan T-HOS hukuk programları her müvekkil için dijital bir portal oluşturur. Müvekkil bilgileri, dava notları, emsal dava örnekleri, dilekçeler, belgeler, tanık verileri gibi tüm dokümanların elektronik ortamda her an erişebilir olmasını sağlar. Her müvekkil dijital portalında incelenebilir. Müvekkil bilgilerini karıştırmak, müvekkil beklentilerini unutmak gibi sorunlar ortadan kalkar.

T-HOS hukuk otomasyon sistemi tüm dava süreçlerini dijital kolaylıklarla hızlandırır. Hukuk bürosu ve avukat arasında müvekkil belge paylaşımı kolaylaşır. Müvekkillerin davaya dair verdikleri tüm bilgiler anında dijital ortama kaydedilir. İstenilen zaman istenilen yerden müvekkil bilgilerine ulaşılabilir. Hangi davanın duruşması ne zaman hukuk otomasyonu avukatlara hatırlatır. Hukuk otomasyon sistemi müvekkil işlerini sadece pratikleştirmez aynı zamanda hata riskini de sıfıra indirir.

T-HOS Hukuk Programı Kullanan Avukatlar Davalarda Daha Başarılı

Bir avukatın aldığı davada istediği sonuca ulaşabilmesi için dava üzerinde analitik düşünebilmesi gerekir. Avukatların müvekkil bilgileri, evrak işleri gibi konularla çok uğraşması dava hakkında gerekli çalışmaları yapmalarını engeller. Evrak işlerinin dijitalleşmesi yaratıcı düşünme olanaklarını yaratır.

Dava sürecinde doküman takibini dijital ortamda hızlı ve kolay şekilde yapan avukatlar davayı kazanmak için gereken analitik ve yaratıcı düşünme alanına sahip olur. Yer ve mekân sınırlandırması olmadan özgürce dijital ortamda dava takibi yapabilmek avukatların zamanı istedikleri gibi kontrol edebilmelerine olanak tanır.

Başarılı avukatlar günümüzde dijital kolaylıkları en iyi şekilde kullanan avukatlardır. Müvekkillerin en ince detayına kadar dava bilgilerini her an kontrol edebilmek avukatlara dava sürecinde özgür çalışma imkânı sağlar. T-HOS hukuk programı kullanan avukatlar müvekkil işlerini istedikleri yerden yönetebilir. İş takibi ve yönetiminin dijitalleşmesi avukatların gerekli şeylere zaman ayırması için önemlidir. T-HOS hukuk programı kullanan avukatlar dava süreçlerinde çok daha verimli çalışarak başarılı sonuçlar alır.

Dava ve icra takibi programları gibi dijital kolaylıklar birçok avukatın işini kolaylaştırmıştır. T-HOS dava takip programı da zamanın iyi yönetilmesine yardımcı olur. Bu süreçlerde tarihlere uyulması çok önemlidir. Bu programlar ile önemli tarihlerde ya da süreli evraklarda atlama yaşanmadan süreçler sorunsuz işler. Dava takibinin nasıl yapılacağı konusunda merak ettikleriniz varsa “En Kolay Dava Takibi Nasıl Yapılır” konulu yazıyı okuyabilirsiniz.

Her Avukat Hukuk Otomasyon Sistemini Kolaylıkla Kullanabilir Mi?

Teknik mimari tasarımını adli sistem dinamiklerine göre tasarladığımız T-HOS hukuk sistemi her avukatın rahatlıkla kullanabileceği işlevselliği sunar. Cep telefonu, tablet, diz üstü bilgisayar gibi tüm cihazlarda T-HOS hukuk otomasyon sistemi entegre olarak çalışır. Avukatlar kendi istedikleri gibi dijital hukuk sistemlerini ayarlayabilirler.

Dava sınıflandırması, müvekkil sınıflandırmasını tarihe, dosya özelliklerine göre yapabilirler. Pratik kullanım planını her avukat kendi çalışma sistemine göre düzenleyebilir. Dosyalara kolay erişim sağlamak için kendi adlandırmalarıyla dijital portal oluşturabilirler. Her müvekkil için özel bir alan oluşturarak müvekkil ve dava verilerini işlem sırasına göre sınıflandırabilirler. T-HOS hukuk otomasyon sistemi her avukatın kolaylıkla kullanabileceği dijital çözümler sunar.

Müvekkil verilerine göre dava takibini T-HOS dijital dava takip sistemiyle yapmak mümkündür. Dijitalleşen dava süreçleri kolaylaşırken avukatlar bulundukları her yerden davalarını yönetebilirler. Müvekkil bilgilerinin karıştırılması, unutulması gibi sorunlar tarihe karışır. T-HOS hukuk otomasyon sisteminin nasıl çalıştığını görmek için ücretsiz demo ile otomasyon kolaylığını deneyebilirsiniz.