Müşteri seçtiğini itiraf eden taksici İBB’nin ceza kesmesinden şikayet etti

Yayın tarihi: 4 Aralık 2022 Pazar 3:04 pm - Güncelleme: 4 Aralık 2022 Pazar 3:04 pm

İBB’nin kendilerine haksızlık yaptığını savunan Taksici İsmet Sarı, “Tipini beğenmediğimiz, gasba uğrayacağız diye müşteri almadığımız zaman arabalarımız bağlanıyor” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi(İBB)’nin kendilerine haksızlık yaptığını öne süren taksiciler dün gece Şişli’de buluşup Fatih Saraçhane’de bulunan belediye binasının önüne gelerek eylem düzenledi. Taksimetrelere zam isteyen taksiciler aynı zamanda İBB’nin kendilerine haksız şekilde ceza kestiğini savundu.

“TİPİNİ BEĞENMEDİĞİM MÜŞTERİYİ ALMIYORUM, CEZA KESİYORLAR”

Taksici İsmet Sarı, “Tipini beğenmediğimiz, gasba uğrayacağız diye müşteri almadığımız zaman arabalarımız bağlanıyor. Bizim de özel ihtiyaçlarımız oluyor. Biz ne sağa çekip yemek yiyebiliyoruz, ne diğer ihtiyaçlarımızı görebiliyoruz. Ama almadığımız yolcular hakkında; İmamoğlu beyefendi, ‘153’ü ara şikayet et’ diyor. Ne oluyor? Bir resim çekiliyor, yarın öbür gün Esenler’den belediyeden bizi çağırıyorlar, ‘bir hafta ruhsatı askıya aldık’ diyorlar. Böyle bir saçmalık olabilir mi? Bizi bu hale getirenler İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’dur” şeklinde konuştu.

Yolcu almayan taksici: Müşteri belli ediyor nereye gittiğini