Müstehcen fotoğraflarını paylaşınca Messi sosyal medyada engelledi

Yayın tarihi: 14 Şubat 2022 Pazartesi 11:44 am - Güncelleme: 14 Şubat 2022 Pazartesi 11:44 am

Arjantinli ünlü şarkıcı Lali Esposito, İspanyol kanallarına verdiği bir röportajda Lionel Messi tarafından Instagram takip listesinden çıkarıldığını ve oldukça utandığını söyledi.

 

Sosyal medyada 10 milyon takipçisi olan Lali Esposito, İspanyol kanallara konuştu. Ünlü şarkıcı, Lionel Messi’yi Instagram’da “yakın arkadaşlar” listesine aldığını ve herkese göstermediği fotoğrafları görmesine izin verdiğini söyledi.

Lali Esposito, “yakın arkadaşlar” listesine aldığı kişilere yaptığı paylaşımları şöyle açıkladı: “Herkesle paylaşmak istemediğim şeyler oluyor. Mesela bazen saçma sapan şakalar paylaşıyorum. Bazı insanları rahatsız edebilecek şeyler oluyor. Bir gün arkadaşlarımla beraber erotik bir fotoğraf paylaştım. Messi’nin de paylaşımı gördüğünü fark ettim. Tekrar kontrol ettiğimde, Messi takipten çıkmıştı. Onu çok seviyorum ve maçlarını takip ediyorum. Lütfen beni takip etmemezlik yapma” dedi.

Muhabirlerin, böyle içerikler paylaşacaksa neden Antonela Roccuzzo ile evli olan Lionel Messi’yi “yakın arkadaşlar” listesine aldığını sorunca, şarkıcının cevabı şöyle oldu: “Onu çok beğeniyorum. Dünyanın en iyisi. Dünyanın en iyisini yakın arkadaşlar listesine almasam olmazdı.”

İspanyol basını, Lionel Messi’nin bu paylaşımları “uygunsuz” bulduğunu ve takipten çıktığını öne sürdü. Sosyal medyada, “Aile babası Lionel Messi” yorumları yapıldı. Messi, ünlü şarkıcıyı takipten çıkmasıyla hayranlarının takdirini kazandı.

Messi, eski takım arkadaşlarıyla buluştu: Mutsuzum