Mustafa Sarıgül: Siyasetin yapılış şeklini değiştirmek istiyoruz

Yayın tarihi: 22 Temmuz 2021 Perşembe 4:08 pm - Güncelleme: 22 Temmuz 2021 Perşembe 4:08 pm

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül Malatya’daki il teşkilatı ile bir araya geldi. Sarıgül, tarım ve hayvancılığa verdiği önem hakkında konuştu.

Mustafa Sarıgül, Malatya’da partisinin Malatya İl Teşkilatı ile bir araya geldi. Türkiye’de siyasetin dilini değiştirmek istediklerini kaydeden Sarıgül, “Siyasetin yapılış şeklini değiştirmek istiyoruz. Bu mübarek Kurban Bayramı’nda bile bakıyorum farklı siyasi partiler gruplaşmışlar, biri o partililerle bayramlaşıyor, birisi bu partililerle bayramlaşıyor. Bunu ben asla ve asla doğru görmem, biz Türkiye Değişim Partisi olarak milli günlerde, manevi günlerde el ele ve kol kola ve omuz omuza olmak durumundayız. Türkiye Değişim Partisi hudut ve bayrak birliği diyen, ülkemizin bölünmez bütünlüğünü savunan, demokrasi içerisinde bütün siyasi partilerle her zaman görüşmelerine devam edecektir” diye konuştu.

‘TDP BÜTÜN SİYASİ PARTİLERLE GÖRÜŞMELERİNE DEVAM EDECEK’

Partisinin tarım ve hayvancılığa önem vereceğini belirten Sarıgül, şunları söyledi:

“Mutlaka tarımda alım garantisini getireceğiz. Görüyorum ki bazı siyasi partiler Türkiye Değişim Partimizin görüşlerini ve düşüncelerini taklit etmeye başladılar. Taklit etmeye başlayınca benim de aklıma rahmetli Erbakan Hoca geldi. Sayın Erbakan Hocamız bazen derdi ki; ‘Sizi gidiler sizi.’ Şimdi ben de onlara diyorum ki bugüne kadar tarımı konuşmadınız, bugüne kadar tarımdan bahsetmediniz, ama şimdi tarımdan bahsediyorsunuz. 14 sene 15 sene ülkeyi yönettiğiniz anda o günlerde göreviniz vardı tarımdan bahsetmediniz ama parti başkanı olduğunuz zaman tarımdan bahsediyorsunuz, bu size hiç yakışmıyor, hiç de inandırıcı gelmiyor.”