Mustafa Sarıgül kendini anlattı yanındakiler çekirdek çitledi

Yayın tarihi: 8 Kasım 2021 Pazartesi 10:29 am - Güncelleme: 14 Şubat 2022 Pazartesi 10:13 am

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül‘ün çekirdek çitleyenlerle yaptığı sohbet sosyal medyada gündem oldu. Videoda Sarıgül anlattı karşısındakiler dinledi.

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ün çekirdek yediği bir video daha gündem oldu. Sarıgül, esnaflarla bir araya gelerek kendini anlattı. Yanındakiler de izlemekle yetindi.

Sarıgül’ün geçtiğimiz günlerde de videosu çıkmıştı. Videoda Sarıgül’ün çekirdek yiyerek yaptığı sohbet sosyal medyada gündem olmuştu. Seçim çalışmaları esnasında bir lokale giren Mustafa Sarıgül, çekirdek çitleyerek vatandaşlarla sohbet etti. Çekirdek çitleyenlerin, Mustafa Sarıgül’ü tanımaması ilginç anların ortaya çıkmasına neden oldu. Sarıgül, vatandaşlara, “Siz bakalım beni tanıyor musunuz?” diye sorarken, çekirdek çitleyenlerden biri “Vallahi tanıyamadım abi. Ne söylesek yalan olur” diye karşılık verdi. Daha sonra kaymakam, milletvekili ve belediye başkanı gibi tahminler gelirken Mustafa Sarıgül videoyu çeken kişiye “Söyleme sakın” diye uyarıda bulundu.

Çekirdek çitleyenler de Sarıgül’ü tanımadı