Mustafa Sandal’dan “Neden bu devirde hala son sahneye çıkmak istiyor” diyen rapçiye yanıt

Yayın tarihi: 11 Temmuz 2023 Salı 9:07 am - Güncelleme: 11 Temmuz 2023 Salı 9:07 am

Ünlü popçu Mustafa Sandal, sahneye kendisinin altında çıkmayı kabul etmediği için konsere çıkmadığını açıklayan Uzi isimli rapçiye yanıt verdi. Sandal, “Kayıtlara geçen; senin okuduğun ve başka sanatçıların okuduğu 150 adet “hit” olmuş eserin olduğunda, Avrupa’da ödüller aldığında ve 30 yıl sonra da on binlerce kişi seni alkışladığında tekrar konuşuruz” dedi.

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde ‘Ağrı Dağı Müzik Festivali’ düzenlendi. Konserde Mustafa Sandal, Zara ve Kadr sahne aldı. Konsere katılması planlanan rapçi Uzi ise yer almadı.
Business Class uçuş olmadığı için Ağrı konserine katılmadığı iddia edilen rapçi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada konsere katılmama sebebinin ünlü popçu Mustafa Sandal’ın altında sahneye çıkmak olduğunu söyledi.

Uzni açıklamasında, “Birazdan bize kesilmiş ekonomi biletlerini paylaşacağım kabul etmiş miyiz etmemiş miyiz. Benim önüme Mustafa Sandal’ı çıkaramazsın hele hatır gönülle, aman adam yaşlı, aman şöyle böyle diyerek asla çıkaramazsın. Sene 2023, kimin ne iş yaptığı, kimin ne kadar dinlendiği ortada. Değerli Mustafa Sandal’ı konuşsaydınız neden bu devirde hala son sahneye çıkmak istiyor diye!” ifadelerine yer verdi.

MUSTAFA SANDAL’DAN YANIT

Ünlü sanatçı Mustafa Sandal ise rapçiye sosyal medya hesabından yanıt verdi. Sandal şu ifadeleri kullandı:

“Sevgili Uzi kardeşim. Kayıtlara geçen; senin okuduğun ve başka sanatçıların okuduğu 150 adet “hit” olmuş eserin olduğunda, Avrupa’da ödüller aldığında ve 30 yıl sonra da on binlerce kişi seni alkışladığında tekrar konuşuruz.”EN İYİ CEVABI HER ZAMAN HALK VERİR” Şarkılarını beğeniyorum, umarım başarırsın. Şöyle bir tweetlere baktım da cevap vermeme gerek kalmamış, en iyi cevabı her zaman halk verir, vermiş de… Bu arada beni konser öncesi arasaydın benden sonra çıkmana müsaade eder destek olurdum. Genç yetenekler başımızın tacıdır. Alkışın ve ışığın bol olsun, kariyerinde başarılar dilerim”

Cayrokopter kazasından kurtulan Mustafa Sandal’ın eşinden açıklama