Mustafa Sandal’dan Burak Yılmaz’a sert sözler! “Büyü de gel çocuk!”

Yayın tarihi: 27 Ekim 2023 Cuma 3:54 pm - Güncelleme: 27 Ekim 2023 Cuma 3:54 pm

Şarkıcı Mustafa Sandal, Şenol Güneş’in ayrılığı sonrası takımın başına geçen eski futbolcu Burak Yılmaz’ı sert sözlerle eleştirdi. Takımda kalamasının kulübe zarar verdiğini belirten Sandal, Yılmaz’a “Büyü de gel çocuk” dedi.

Aldığı yenilgilerle ağır yara alan Beşiktaş’ta yönetim krizi devam ediyor. Olağanüstü seçim öncesi UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde bir Bodo/Glimt karşısında bir mağlubiyet daha alan Kara Kartal yönetimine taraftarın tepkisi büyüdü. Kimi taraftarlar Başkan Ahmet Nur Çebi’ye tepki gösterirken, kimi taraftarlar da Şenol Güneş’in ayrılığı sonrası takımın başına geçen Burak Yılmaz’a sitem etti.

Yılmaz’a tepki gösterenlerden biri de Şarkıcı Mustafa Sandal oldu. Sandal sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Yılmaz’ı topa tuttu.

Sandal’ın paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

“Şenol hocanın yardımcısı olarak takımla beraber olmak ile takımın başında olmak bambaşka şeyler. Burak Yılmaz bu ince detayı kaçırmış olmalı ki, Şenol hoca deneyimindeki birinin ayrılma kararı sonrasında kendisinin takımda kalması Beşiktaş’a hizmetten çok, zarar verdi. Kısacası; Büyü de Gel Çocuk, Büyü de Gel!”

İYİ Parti’den Mustafa Sandal’a Beşiktaş Belediye Başkanlığı teklifi