Mustafa Küçük komşusuyla alacak verecek meselesi yüzünden kavga etti

Yayın tarihi: 7 Kasım 2023 Salı 12:00 pm - Güncelleme: 7 Kasım 2023 Salı 12:00 pm

Türk Halk Müziği sanatçısı Mustafa Küçük, ailesiyle İstanbul’da oturduğu sitede tartışma yaşadığı komşusuyla kavga etti.

İstanbul’un Çekmeköy ilçesinde bulunan bir sitede ailesiyle yaşayan Mustafa Küçük, komşusu Çiğdem Yücesoy ile alacak verecek meselesi sebebiyle tartıştı. İddiaya göre, sitenin otoparkında çıkan tartışmada Yücesoy, Küçük ve ailesinin içerisinde bulunduğu araca tekme attı. Mustafa Küçük, oğlu Cihan Küçük, torunu, gelini ve eşinin araçtan inmesiyle iki taraf arasında kavga çıktı. Kavga sırasında tarafları ayırmaya çalışan sitenin güvenlik görevlisi hafif yaralandı. Olayın ardından Çiğdem Yücesoy ile Mustafa Küçük ve ailesi, polis merkezine giderek birbirleri hakkında şikayetçi oldu.

Kavga anı ise sitenin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

‘SAVCILIĞA İNTİKAL EDECEK’

Olay hakkında açıklama yapan Çiğdem Yücesoy’un avukatı Fatih Keleş, “Müvekkilimiz sanatçı olduğunu söyleyen şahıs ve ailesi tarafından sabah saatlerinde şiddete maruz kalmıştır. Olay yargıya intikal etmiştir, müvekkilimiz yaralanmıştır. Aile olarak 5-6 kişilik bir grup tarafından yere düşürülmüş ve tekmelenmiştir. Kendisi komşuları olan şahıslara borç para veriyor, bu parayı geri istiyor. Alacağını istemesinden dolayı şiddete maruz kalıyor. Sitenin güvenlik görevlileri de şiddete maruz kalıyor. Yaklaşık 4 milyon TL ticaret adı altında müvekkilim bu şahıslara para veriyor. Komşu olarak onlara destekte bulunuyor. Sanatçı Mustafa Küçük ve ailesi tarafından şiddete uğruyor. Gerekli bütün hukuki işlemleri başlattık, delillerimizi de sunduk. Olay savcılığa intikal edecek” ifadelerini kullandı.,

Çaycıların ‘dedikodu’ kavgası! Biri varille saldırdı, diğeri çekpasla kendini savundu