Mustafa Kemal Atatürk’ün konuşması verildi, Galatasaray taraftarları alkış tufanı kopardı

Yayın tarihi: 4 Haziran 2023 Pazar 10:53 pm - Güncelleme: 4 Haziran 2023 Pazar 10:53 pm

Süper Lig’de 23. şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, Nef Stadı’ndaki 3-0 kazandığı Fenerbahçe derbisiyle sezonu kapattı, şampiyonluk coşkusu resmen başladı. Kutlamalar sırasında Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılına ithafen Mustafa Kemal Atatürk’ün konuşması stadyumda dinletildi bu sırada taraftarlar alkış tufanı kopardı.

Galatasaray’da şampiyonluk kutlamaları için geri sayım bitti, Nef Stadyumu’nda unutulmaz bir gece yaşanıyor. Süper Lig’de 23. şampiyonluğu ilan eden Galatasaray, 3-0 kazandığı Fenerbahçe derbisiyle sezonu kapattı ve kutlamalar başladı. Sarı-Kırmızılı yönetim, kutlamalar için çok özel bir organizasyon hazırladı. Lazer gösterileri, stadı çevreleyen bir aslan hologramı, çok sayıda ünlü sanatçının katıldığı konser gibi etkinlikler, tüm taraftarları coşturuyor.

Derbide Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye gol yağmuru

SAHNEYE İLK ÇIKAN İSİM KENAN DOĞULU

Nef Stadı’nda sahne alan ilk isim Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Kenan Doğulu oldu. Doğulu, ‘Rütbeni bileceksin’ şarkısını söylerken Aslantepe’de büyük bir coşku yaşadı. Sevilen isim, daha sonra tüm stadyumun coşkusuyla birlikte ’10. Yıl Marşı’nı okudu.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN SESİ VERİLDİ

Şarkıcı Kenan Doğulu 10. Yıl Marşı’nı okumadan önce stadyuma Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün konuşması verildi. Atatürk’ün konuşması sonrası taraftarlar alkış tufanı kopardı.

Fenerbahçe derbisinde gol atan Icardi Galatasaray tarihine geçti