Mustafa Destici adaylık başvurusunu yaptı

Yayın tarihi: 15 Mart 2023 Çarşamba 6:33 pm - Güncelleme: 15 Mart 2023 Çarşamba 6:34 pm

BBP lideri Mustafa Destici, 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için aday adaylığı başvurusu yaptı.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için aday adaylığı başvurusu yaptı.

Başvurusunun ardından parti genel merkezinde basın toplantısı düzenleyen Destici, Adıyaman ve Şanlıurfa’da vatandaşların hayatını kaybettiği sel felaketinden duyduğu üzüntüyü dile getirdi, ölenlerin ailelerine sabır, yaralılara ise şifa temennisinde bulundu.

Destici, öncelikli gayretlerinin Cumhur İttifakı’nın kazanması yönünde olacağını söyledi, partisinin Cumhur İttifakı ile seçime gireceğini hatırlatarak, şöyle devam etti: “Cumhur İttifakı’nın adayı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın birinci turda kazanması için hem de Cumhur İttifakı’nın Meclis’teki çoğunluğunu devam ettirmesi için bu çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

KILIÇDAROĞLU-HDP GÖRÜŞMESİ AÇIKLAMASI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun HDP Eş Genel Başkanları Mithat Sancar ve Pervin Buldan ile 18 Mart Cumartesi günü yapacağı görüşmeyi değerlendiren Destici, “Bize göre PKK’nın şubesi olan HDP meşru bir siyasi parti değildir. Aynı şekilde TİKKO’yu MLKP’yi temsil eden partiler de vardır. Hukuki olabilir, yasalara göre kurulmuş olabilir ama meşru değildir” diye konuştu.

Bahçeli milletvekili adaylık başvurusunu yaptı