Mustafa Cengiz’den kampanya açıklaması

Yayın tarihi: 20 Ocak 2021 Çarşamba 4:30 pm - Güncelleme: 20 Ocak 2021 Çarşamba 4:30 pm

Galatasaray, “AslanGibiSponsor” hashtag’i ile kulübe bağış yaparak destek olmak isteyen taraftarları için hesap numaraları yayımladı.

 

Kulüp başkanı Mustafa Cengiz konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Öyle büyük, öyle şanlı bir taraftar grubuna sahibiz ki. Gecenin 1’i ya da 2’siydi, mesajlar üst üste gelince beni uyardılar, ‘Twitter’a bak’ dediler. Bir hashtag gördüm, taraftar bir topic açmış. “AslanGibiSponsor” diye. Bunun aslı, Galatasaray’a maddi destek. Müthiş duygulandım. Yorumları okudum. Genel olarak taraftarımızın kulübe, maddi duruma sahip çıkmaya çalıştığını gördüm. ‘Aslan gibi sponsor’ diyorlar. Çok duygulandım. Gönlüm bu hashtag’in sevinçciyle kanatlandım. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bu konuşmadan sonra Euro ve TL olarak IBAN numaraları yayınlanacak. SMS ile destek de olacak. İlk destek olarak ben 500 bin TL bağışlıyorum. Değerleri taraftarlarımızı, izinleri olursa sitemizde yayınlayacağız. Abdurrahim Albayrak da 500 bin TL bağışlıyor. Ağaların eli tutulmaz” dedi.

Transfer çalışmalarıyla ilgili konuşan Cengiz “Sevgili hocamızın transfer talepleri açık. Bugün de temaslarımız ve görüşmelerimiz oldu o doğrultuda. Görüşmelerimiz devam ediyor. İnşallah bir noktaya geliriz. Bizim dünyamız Galatasaray; yatmıyoruz, uyumuyoruz. 24 saatimizi veriyoruz. Hayatımızı Galatasaray’a veriyoruz” dedi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un Mesut Özil için yaptığı “Onlar elin oğlu, Mesut evin oğlu” açıklamasına değinen Mustafa Cengiz “Aslını, belli bir Türklüğünü reddedip gelene ‘Evin oğlu’ dememek gerekir. O zaman elin oğlu kim? Bu bir ayrımcılıktır. Türk futbolunda böyle bir çığır açmayalım. TFF bu ayrımcılığa ne diyecek? Yoksa ‘muz uzatma sağlığa faydalı mıdır?’ diyecek” ifadelerini kullandı.