Mustafa Cengiz’den flaş açıklama: Görevimizin başındayız

Yayın tarihi: 25 Mart 2019 Pazartesi 4:05 pm - Güncelleme: 25 Mart 2019 Pazartesi 4:05 pm

Galatasaray Kulübü Başkanı Cengiz, “Biz görevimizin başındayız. Hukuki mücadelemize tüm alanlarda ve tüm boyutlarda girişecek ve onları sürdüreceğiz.” dedi.

Yaklaşık 14 saat süren Galatasaray Genel Kurulu’nda ibra edilmeyerek büyük şok yaşayan Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, yaşanan gelişmeler üzerine basın toplantısı düzenledi. Mustafa Cengiz

İlk seçimde aday olamayacak olan Cengiz, Türk Telekom Arena’da basın toplantısı düzenledi.

İşte Cengiz’in açıklamaları…

“Cumartesi günü Galatasaray’ımızda çok tartışma yaratan bir genel kurulu tamamladık. Başlangıcında huzurla başlayan genel kurulumuzun bitişiminde de tartışmalara yer vermemesini isterdik ama öyle olmadı.

Yadsınamayacak başarılar elde etti. Mali, sportif ve idari yapılanmanın nasıl kurallara uyduğumuzu bilirler. Camiamız için çok önemli olan mali başarının sürdürülebilmesi için de çok kritik şampiyonluğa yürüdüğümüz bu süreçte itidal çağrısı yapıyorum.

Şampiyonluğa yürüdüğümüz bu günlerde, bu yöne yönlendirilmesini istiyorum. Tüm kamuoyuna açıkça ilan ediyorum ki; bana oy veren veya vermeyen herkese sesleniyorum. Galatasaray’ı Galatasaray yapan değerlerin korunacağı için her şey yapılacaktır.

Görevimizin başındayız. Seçim sonuçlarıyla ilgili tüm hukuku mücadelemizi sürdüreceğiz. Kimsenin şüphesi olmasın… “

Toplantıda Galatasaray’ın alt yapısında top oynayan Beknaz Almazbekov’dan alkış toplayan hareket paylaşıldı ve bu görüntünün ardından Mustafa Cengiz  “İşte bu Galatasaray kültürü. Bir anlamda Beknaz’ın bu hareketi ibra edilmedi. Futbol akademisindeki tüm hocalarıma sevgi ve saygılarımı iletiyorum.”  sözleriyle soru almadan basın toplantısını sonlandırdı.