Mustafa Cengiz’den flaş Abdurrahim Albayrak ve Yusuf Günay açıklaması

Yayın tarihi: 9 Ekim 2020 Cuma 12:10 pm - Güncelleme: 9 Ekim 2020 Cuma 12:16 pm

Galatasaray’da başkan Mustafa Cengiz Ali Sami Yen’i anma törenleri sonrasında açıklamalarda bulundu. Cengiz “Aile içinde kavgalar olur. Abdurrahim Albayrak ve Yusuf Günay’a camiamızda büyük saldırı var. ” ifadelerini kullandı.

Galatasaray’da başkan Mustafa Cengiz Ali Sami Yen’i anma törenleri sonrasında açıklamalarda bulundu. Cengiz, Abdurrahim Albayrak ve Yusuf Günay’a neden saldırıda bulunduklarını anlamadığını söyledi.

Galatasaray’da ‘Abdurrahim Albayrak istifa kararı aldı’ iddiası!

‘ALBAYRAK VE GÜNAY’A SALDIRILAR VAR’

“Abdurrahim Albayrak ve Yusuf Günay’a saldırılar var. Neden yapılıyor bu saldırılar anlamıyorum. Yusuf’un bıyığına, Abdurrahim’in aksanına takılıyorlar. Neden anlamıyorum gerçekten. Çıkan haberler nasıl böyle çıkıyor anlamıyoruz. Abdurrahim ve Yusuf beye haksızlık yapıldığını düşünüyorum.”

“İBRA ETMEYENLERE SAYGI DUYUYORUM”

“Ben ibra olayım diye değil, gelecek yönetimler için çalışıyorum. İbra etmeyenlere de saygı duyuyorum. Olabilir, bizi beceriksiz görüyor olabilirler. ‘Veli yapıyor, sen de yap’ diyorlar. Alasını bilirim ama yapmam. Kötü örnek, örnek olamaz.”

‘İKİ KİŞİ HARİÇ HERKES İNDİRİMİ KABUL ETTİ’

“Kulüpler birliği ve kendi aramızda bu konuyu konuşuyoruz. Bir virüs var şuanda. Türkiye’de vaka sayıları düşük ancak herkesin ödü kopuyor. Tamamen kapanırsak ekonomi ölür. Ekime kadar oyuncu maaşlarının tamamını ödedik. Bütün takım %15 indirimi kabul etti, 2 kişi kabul etmedi.”

“EN BÜYÜK CAMİA G.SARAY”

Doğru ve dürüstçe mücadele edelim. Doğruluğunuz ve dürüstlüğünüz beceriksizlik olarak değerlendirilse de dik durulmalıdır. En büyük camia biziz! Bunu rakipleri ezmek için söylemiyorum, bu bir realite. Biz Türk sporunun lokomotifiyiz. Diğer iki rakibimizi ve Trabzonspor’u da sayabiliriz. Batı’da böyle bir şey yok ama bizim ülkemizde bu güzellik var.

“RAKİP YÖNETİCİ PUL ÇALIYORSA CAMİAYI BAĞLAMAZ”

Camialar aleyhine çok konuşmayalım. Rakip takımda bir yönetici tavladan pul çalıyorsa, onun sorumluluğudur, camiayı bağlamaz. Biz uyarırız, faul yapıyorsa söyleriz.

“ARTIK SEYİRCİLİ OYNAYALIM”

Seyircili oynamaya geçmemiz lazım. Bu dünyaya bir ilan. %30 taraftar alsak, 15 bin kişi eder. Locaları ve tribünlerin açılmasını istedik. Bu olacaktı ama Bilim Kurulu’ndan bazı hocalar reddetmiş. Şu anda da risk var, bizim hanım izliyorsa akşama beni duman edecek. Evde torun var. Seyirci alırsak, dünyaya da örnek oluruz. Mutlaka bu haftadan itibaren yapmalıyız.

“ALİ KOÇ’A DA SÖYLEDİM, GÜLDÜ”

Seyircili oynama konusunda beni Fenerbahçeliler de destekler, çünkü Fenerbahçe maçı geçti. Ali Bey’e de söyledim, güldü. İkinci maç seyircisiz olabilir, o anda pik yapabilir.