Mustafa Cengiz’den Ali Koç’a: Birlikte hareket edelim

Yayın tarihi: 2 Temmuz 2020 Perşembe 2:47 pm - Güncelleme: 2 Temmuz 2020 Perşembe 2:47 pm

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, PFDK’nın verdiği son cezalar sonrası bir araya geldi. Koç’un Cengiz’e geçmiş olsun dilerken, Cengiz’in ise “Türk futbolunun ilerlemesi için birlikte hareket edelim” dediği öğrenildi.

Alanyaspor-Trabzonspor maçı sonrası PFDK’nın adeta gecikmeli verdiği, futbol kamuyounda büyük tepki çeken cezalar, iki büyük kulübü harekete geçirdi. PFDK’nın birçok kez açıklamaları nedeniyle ağır cezalar verdiği Koç’un da bunun üzerine harekete geçtiği, hemen Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ile görüştüğü öğrenildi.

‘BİZ DE BUNU SÖYLÜYORUZ’

Ali Koç’un, tedavisi süren ancak çalışmaya devam eden Cengiz’e geçmiş olsun dileyip “İşte ben her söylemimde buna, futboldaki adaletsizliğe vurgu yaptım. Söylemek istediğim buydu” dediği öğrenildi. Cengiz’in de Koç’a “Haklısın. Biz de sürekli bunu vurguluyoruz. Türk futbolunun ilerlemesi için birlikte hareket edelim. Gözlerinden öperim” ifadelerini kullandığı belirtildi. TFF kurullarının verdiği kararlardan rahatsızlık duyan iki büyük camianın, seçime gidilmesi için düğmeye basabileceği kulislerde konuşuluyor.