Mustafa Bozbey’den “Türkiye İttifakı” açıklaması! “Elbette ki ilk hedefimiz…”

Yayın tarihi: 2 Nisan 2024 Salı 11:14 pm - Güncelleme: 2 Nisan 2024 Salı 11:15 pm

Haber: Ceren Ural

CHP’li Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Elbette ki ilk hedefimiz bir sonraki genel seçimde iktidar olmak” dedi.

47 yıl sonra Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı CHP’ye kazandıran Mustafa Bozbey, TELE1 ekranlarında Burçin Atılgan’ın sunduğu Söz Bizde programına konuk oldu.

Programın bir diğer konuğu Siyaset Bilimci Suat Özçelebi, Mustafa Bozbey’e, “Siz kendinizi şu anda Özgür Özel’in başından beri ortaya koyduğu ‘Türkiye İttifakı’ esprisiyle de seçimi o güçle de kazandığınızı düşünüyor musunuz ve oraya doğru taşıyacağınız Türkiye’yi düşünüyor musunuz?” sorusunu yöneltti.

Bozbey, Nilüfer Belediye Başkanlığı döneminde olduğu gibi hiç kimseyi ayırmadan hizmet yapmaya devam edeceklerini, bu şekilde de önümüzdeki genel seçimlerde iktidar olmayı hedeflediklerini söyledi.

Mustafa Bozbey şu ifadeleri kullandı:

“Kent yöneticisi olarak kimseyi ötekileştirmeden hizmet ürettik 20 yıl boyunca. Yerel seçimde çok yüksek oy almamıza rağmen genel seçimde kademe kademe yükseldi Nilüfer’de. Onun için bunun bilincindeyiz ve önümüzdeki süreçte de hiçkimseyi ötekileştirmeden yapacağımız hizmetlerle Cumhuriyet Halk Partili bir Mustafa Bozbey’in Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın nasıl hizmet ürettiğini tüm Bursalılara göstermek ve tüm Bursalıları gelelcekle ilgili kaygıları ortadan kaldırmak üzere yola koyulduk ve bu hizmetlerimizi ona göre yapacağız. Bursalılar hiç merak etmesin. Elbette ki ilk hedefimiz bir sonraki genel seçimde iktidar olmak. Bunun da bilincindeyiz. Bu hedef doğrultusunda hizmetlerimizi ona göre üreteceğiz. Bu yapacağımız hizmetler sonucunda da inanıyorum ki önümüzdeki genel seçimde Bursa genel olarak da Cumhuriyet Halk Partisi’ne destek verecek ve sahip çıkacak.”

Cemil Tugay CHP’nin yeni hedefini açıkladı

CHP’li Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Elbette ki ilk hedefimiz bir sonraki genel seçimde iktidar olmak” dedi.

Kaynak: TELE1