Mustafa Balbay: Yılmaz Tunç yeni dönemin Süleyman Soylu’su!

Yayın tarihi: 20 Mart 2024 Çarşamba 2:40 pm - Güncelleme: 20 Mart 2024 Çarşamba 2:41 pm

Haber: Ceren Ural

Eski Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili ve gazeteci Mustafa Balbay Adalet Bakanı Yılmaz Tunç hakkında çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

TELE1’de Ümit Zileli’nin sunduğu Sabah Pusulası programına Eski Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili ve gazeteci Mustafa Balbay katıldı. CHP’nin yeni il binasının alımı sırasında kaydedilen görüntüleri karalama ve dezenformasyonla sosyal medyada ve bazı haber kanallarında paylaşılmasından sonra başlatılan soruşturma hakkında konuşan Balbay ” Bakan diyor ki bu iş fezlekeye gidebilir  diyor, AKP’nin yayın organları parçalanmışlar bazıısnda Adalet Bakanı manşet. CHP milletvekili Taşkın Özer’i tanık olarak dinlemişler, sanık yapmaları mümkün değil orada bulunmuyor. O sırada belediyede görevi vardı diyorlar. Tanık olarak gelmezse fezleke hazırlayabiliriz diyor. ”

Sözlerine devam eden Balbay söyle konuştu:

Tabi Milletvekili zorlama getirme yapamayacakları için, böyle getirebiliriz diyor. Adalet Bakanı şu anda suç işliyor bir soruşturmaya müdahale ediyor. Kamuoyuna mal olmuş davalarda yayın yasağı 200’ü geçti. Ama burada yayın yasağı yok şuralardan yayın yapabilirsiniz diye Adalet Bakanı önermelerde bulundu. Geçen hafta şöyle paylaşmıştık Adalet Bakanı bence yeni dönemin Süleyman Soylu’sudur. Hukuka uygunmuş değilmiş dan diye söylüyor. 

Kaynak: HABER MERKEZİ