Mustafa Balbay: Sedat Peker Erdoğan’la ilgili çok şey biliyor

Yayın tarihi: 13 Mayıs 2021 Perşembe 1:48 pm - Güncelleme: 13 Mayıs 2021 Perşembe 2:16 pm

Gazeteci Mustafa Balbay Begümhan Aydoğan’ın sunduğu Gün Ortası programına konuk oldu. Balbay, organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in bu sabah yayınladığı son videoyu “Şu aşamadan sonra Sedat Peker’le anlaşmak üzere masaya oturulacağını düşünüyorum. Türkiye ÇETÖ denen bir örgüte teslim olmuş durumda” diye yorumladı.

TELE1’e konuk olan Gazeteci Mustafa Balbay önemli açıklamalarda bulundu. Sedat Peker’in Erdoğan hakkında da ilginç bilgilere sahip olabileceğini vurgulayan Balbay, “Bu iddialarla ilgili en azından bir ‘Soruşturma açtık’ diyebilecek bir kişi arıyoruz ama Türkiye’de savcılar resen mi reisen mi harekete geçiyor bilmiyoruz. Peker’in söyleyecekleri bitmedi, yelpaze genişleyebilir.” diye konuştu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun konuya yönelik yaptığı açıklamada kendisine yönelen suçlamaları muhalefete yığmaya çalıştığını söyleyen Balbay sözlerine şöyle devam etti:

“Mafya artık devlet çarkının bir parçası olmuş durumda. Kendisi şu anda devletin içinde güçlü olan bir yere dayanıyor. O güçler konunun saraya gelmesini şimdilik istemiyor. Yakın gelecekte yol çatallanacak. Bu bir kilometre taşıdır.”

Soylu: Birilerinin elinde operasyon elemanı mafya pisliği… Sedat Peker: Korumamı sen vermedin mi?

CHP’li Özkoç’tan Süleyman Soylu’ya: Senin muhatabın yarattığın mafyalardır