Çarşaflı kadın ‘Müslüman ülkede Noel Baba’nın ne işi var’ diyerek mağaza çalışanının üzerine yürüdü!

Yayın tarihi: 30 Aralık 2019 Pazartesi 12:01 am - Güncelleme: 30 Aralık 2019 Pazartesi 9:07 am

Bir mağazanın önündeki Noel Baba  yoldan geçen çarşaflı bir kadının sözlü saldırısına uğradı. Tartışmanın sözlü tacize dönüştüğü olayı vatandaşlar saniye saniye kaydetti.

Olay İstanbul’un Ümraniye ilçesinde meydana geldi.  Müslüman ve Türk olduğunu belirten çarşaflı kadın Noel Baba canlandırması yapan mağaza çalışanın üzerine yürüdü.

Vatandaşların cep telefonu kamerasıyla görüntülediği o anlarda çarşaflı kadının “Müslüman ülkede yaşıyoruz biz, Noel Baba’nın bizim ülkemizde ne işi var” diye bağırdığı görülüyor.

Görüntülerde, ‘Noel Baba’yı canladırarak ekmek parası kazanmaya çalıştığını’ ifade eden mağaza çalışanı ile çarşaflı kadın arasındaki tartışmaya bir süre sonra yoldan geçen vatandaşlar da dahil oldu.

Tartışmanın sözlü tacize dönüşmesi üzerine vatandaşlar, Noel Baba kıyafetli çalışanı, çarşaflı kadının sözlü saldırısından korumak için olay yerinden uzaklaştırıldı.

O sırada caddede olan bir vatandaş da o anları saniye saniye kaydetti. Çarşaflı kadının video kaydeden vatandaşa da tepki gösterdiği görüldü.