Muslera’nın dirseği çıktı! Durumunu Kulüp doktoru Yener İnce açıkladı

Yayın tarihi: 4 Kasım 2023 Cumartesi 2:01 am - Güncelleme: 4 Kasım 2023 Cumartesi 2:01 am

Süper Lig’de Galatasaray’ın Kasımpaşa’yı 2-1 mağlup ettiği maçta kolundan sakatlanan Muslera ile kulüp doktoru Yener İnce açıklama yaptı. İnce açıklamasında, “Dirseğinde darbeye bağlı olarak bir çıkık oluştu. Saha içinde yerine oturttuk” dedi.

Süper Lig’in 11’inci haftasında Galatasaray’ın Kasımpaşa ile oynadığı maçta sakatlanan ve stattan kolu askıda ayrılan Fernando Muslera’nın sakatlığı hakkında ilk açıklama Galatasaray Kulübü Doktoru Yener İnce’den geldi.

Galatasaray Kulübü Doktoru İnce, karşılaşmasının 57’nci dakikasında ceza sahası içerisinde Fall ile girdiği mücadelenin ardından sakatlanarak oyundan alınan Fernando Muslera hakkında açıklama yaptı.

Galatasaray’da Bayern Münih maçı öncesi şok sakatlık! Muslera oyuna devam edemedi

“SAHA İÇİNDE YERİNE OTURTTUK”

Muslera’nın dirseğinde bir çıkık oluştuğunu söyleyen Galatasaray Kulübü Doktoru Yener İnce, “Muslera’nın dirseğinde darbeye bağlı olarak bir çıkık oluştu. Saha içinde yerine oturttuk. Yarınki tetkiklerde bununla eşlik eden bir şey oldu mu bakacağız. Bazen yerine oturması yeterli olur, bazen de küçük bir kırıkla beraberse iş uzar. Yarın daha net bir şey söyleyeceğiz” dedi.