Muslera sahalardan uzak kalacak! ‘Durumu ciddi gözüküyor’

Yayın tarihi: 14 Aralık 2021 Salı 9:30 am - Güncelleme: 14 Aralık 2021 Salı 9:33 am

Sivasspor – Galatasaray maçında sol dizinden sakatlanan kaleci Muslera bir süre sahalardan uzak kalacak. Galatasaray’ın Yardımcı Antrenörü Muslera’nın sağlık durumu için “Durumu ciddi gözüküyor” dedi.

Süper Lig’de Galatasaray dün Sivasspor’a 1-0 mağlup oldu. Luyindama ile çarpışan ve sol dizinden ciddi bir şekilde sakatlanan Muslera’nın ilk yarıyı kapattığı ifade edildi. Muslera’nın yerde kaldığı pozisyon sonrası golü bulduktan sonra sevinen Sivassporlu oyunculara tepkiler yağdı. Muslera’nın ise sahalardan uzak kalacağı söylendi.

“MUSLERA EN AZ 4 HAFTA YOK”

Muslera’nın sakatlanmasının ardından Sivasspor ağları buldu. Sedye ile oyun alanını terk eden Muslera’nın durumunun ciddi olduğu kaydedildi. Muslera’nın 4 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor.

“NEDENİİNİ ANLATARAK BİZİ AYDINLATSINLAR”

Muslera’nın sakatlığı ile ilgili açıklama yaparak sözlerine başlayan Selçuk İnan, “Az önce Muslera ile görüştük. Durumu ciddi görünüyor. Ama şuan konuşmak için erken. Yarınki kontrollerinde inşallah ciddi bir şey çıkmaz. Sakatlandığı için çok üzgünüz” dedi.

Gol pozisyonu ile ilgili de değerlendirmede bulunan Selçuk İnan, şu ifadeleri kullandı:

“O pozisyona gelecek olursak, bir yetkilinin bizi aydınlatmasını isterim. Çünkü sporcu sağlığının çok önemli olduğu söyleniyor. Çok önemli bir pozisyona girecekken hakem maçı durdurdu. Sporcu sağlığı bizim için daha önemli dedi. Çok doğru söyledi bence. Ama Muslera’nın pozisyonunda da sporcu sağlığı önemliydi. Hakeme bunu hatırlatmak lazım. Hakem öyle taktir etti. Son haftalarda hakemlerin taktiri hep aleyhimizde oluyor. Muslera yerdeyken golü yedik. Yerdeki kaleciydi, maçı durdurması gerekiyordu. Ben de merak ediyorum. Nedenini anlatarak bizi aydınlatırsalar seviniriz.”

Galatasaray’ın galibiyet hasreti 5’e çıktı