Muslera özel fon dolandırıcısından şikayetçi oldu!

Yayın tarihi: 12 Mayıs 2023 Cuma 9:52 am - Güncelleme: 12 Mayıs 2023 Cuma 9:52 am

Özel bir fon kurduğunu söyleyerek Galatasaray’lı futbolcuları ve teknik adamları dolandıran banka müdürü S. E.’den Muslera da şikâyetçi oldu.

Özel bir fon kurarak para topladığı iddia edilen banka müdürü S. E. ile ilgili soruşturma genişliyor. Erzan’a para kaptıranlardan Galatasaray’ın kalecisi  Fernando Muslera da avukatıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na giderek şikâyet dilekçesi verdi. Muslera, soruşturmayı yürüten Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu’nda verdiği ifadesinde şunları söyledi: “Erzan beni her aramasında ‘yüksek getirisi olan bir fon olduğunu, bunun kurumsal bir fon olduğunu, H. A. ve M. A. bu fonu yönetiyor’ diyerek beni de ikna etti.

Banka müdüründen 80 milyon dolarlık vurgun! İşte Fatih Terim Fonu’nun kurbanları

‘PARAN GÜVENDE’

1 milyon 200 bin dolar paramı teslim ettim. S.E., 1.5-2 ay sonra fonun getirisini almaya başlayacağımızı söylemişti. Fakat ödeme yapılmadı. Martta S.E., ailemle oturduğum eve geldi, ‘Paran güvende’ şeklinde sözler söyledi. Fonun yüzde 35 getirisi olacağını söylemişti. Anaparanın 700 bin dolarını iade etti. Geriye kalan 500 bin dolar ve vaat ettiği parayı kesinlikle alamadım. Bu parayı S. E.’ye bankanın kurumsal bir Banka olması nedeniyle ve H. A. ile M. A. gibi isimlere güvenerek verdim. Başta Erzan olmak üzere bütün banka yetkililerinden şikâyetçiyim.”