Murat Yetkin yazdı: Erdoğan’ın yeni imaj zorlaması

Yayın tarihi: 2 Ocak 2021 Cumartesi 10:16 am - Güncelleme: 2 Ocak 2021 Cumartesi 2:36 pm

Gazeteci-yazar Murat Yetkin, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın sahiplendiği Leblebi ile gazetecilere verdiği poz ve bir fırından ekmek alışverişinde verdiği fotoğraflara ilişkin, “Aslında fotoğraflardaki yüz ifadesine ve vücut diline bakacak olursanız kendisinin çok umurunda değil ama muhtemelen propaganda ekibinin önerisiyle yapıyor bunları” değerlendirmesinde bulundu.

Murat Yetkin, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın sahiplendiği Leblebi ile gazetecilere verdiği pozu, bir fırından ekmek alışverişinde verdiği fotoğraflara ilişkin bir yazı kaleme aldı.

Yetkin yazısında Erdoğan’la ilgili şunları kaydetti:

“Aslında fotoğraflardaki yüz ifadesine ve vücut diline bakacak olursanız kendisinin çok umurunda değil ama muhtemelen propaganda ekibinin önerisiyle yapıyor bunları.

Belki de kitle iletişimi ve propaganda ekibi, böylelikle belki 2019 yerel seçimlerinde kötü kaybettikleri şehirli, eğitimli, merkez sağa yakın seçmenin kalbini ‘müziksever Erdoğan’, ‘hayvansever Erdoğan’, ‘mütevazı Erdoğan’ imajlarıyla geri kazanacağını düşünüyor.”

YAZININ TAMAMI