Murat Taylan Nagehan Alçı’nın kumpas iddiasına cevap verdi

Yayın tarihi: 6 Mayıs 2022 Cuma 12:04 pm - Güncelleme: 6 Mayıs 2022 Cuma 12:04 pm

Rize’de bir esnaf ile girdiği Che Guevera tartışmasının kumpas olduğunu iddia eden Nagehan Alçı’ya TELE1 programcısı Murat Taylan cevap verdi. Taylan, Alçı’nın mantığına göre kendisine kurulan kumpasın içerisinde yer alması gerektiğini dikkat çekti.

Gazeteci Murat Taylan, TELE1 ekranlarında yayımlanan Gün Başlıyor isimli programda Nagehan Alçı’nın Rize Fındıklı’da bir esnaf ile girdiği Che Guevera tartışmasına değindi.

Nagehan Alçı’nın esnaf ile girdiği tartışmanın kumpas olarak nitelediğini hatırlatan Murat Taylan, bu iddianın açıkça çelişkili olduğunu anlattı. Taylan, Alçı’nın mantığı çerçevesinde kendisinin o dükkana gideceğini haber etmesi gerektiğini bu yüzden kumpasa dahil olmak zorunda olduğu dile getirdi. Taylan, “Biraz sonra o dükkana gireceğim orada Che’nin fotoğrafını çekeceğim demiş olmalı ki onu söylemiş olduğu kişi de dükkan sahibine giderek biraz sonra Nagehan buraya gelecek Che’nin fotoğrafını çekecek ona karşı dur çektirme ben de sizi çekeyim kumpas yapayım demiş omalı. Çünkü öyle anlaşıyor kumpas kuruldu yazmış.” dedi. Murat Taylan, Ergenekon ve Balyoz kumpaslarının sözcülüğünü yapmış Alçı’nın ‘kumpas mağduru’ olduğunu söylemesine de vurgu yaptı.

 

 

 

Rizeli esnaftan Nagehan Alçı’ya Che Guevara tepkisi: Özür dileyeceksiniz