Murat Şeker ve Şahan Gökbakar birbirine girdi! “Bazı insanlar parayı çok seviyor”

Yayın tarihi: 3 Temmuz 2023 Pazartesi 9:50 am - Güncelleme: 3 Temmuz 2023 Pazartesi 9:52 am

Disney Plus, ani bir kararla platformdaki Türk yapımı dizi ve filmleri kaldırdı. Disney Plus’ın almış olduğu karara tepki gösteren komedyen Şahan Gökbakar, “Milyonlarca seyircimizin biz yalnızca bu platformdayız diye Disney+ a üye bulunduğunun farkındayım ve kendimi utangaç hissediyorum. Hepinizden özür diliyorum” ifadelerini kullandı. Gökbakar’ın özür yazısının ardından yönetmen Murat Şeker eleştirel bir tweet attı. Şeker’in sözleri Gökbakar’ı küplere bindirdi.

Komedyen Şahan Gökbakar ile yönetmen Murat Şeker arasında yerli içerik almayı durdurma kararı alan Disney Plus yüzünden tartışma yaşandı.

“BAZI İNSANLAR PARAYI ÇOK SEVİYOR”

Şeker, “Koşa koşa Amerikalılara filmlerini satanlar şimdi paşa paşa özür diliyorlar. Biz demiştik ama kötü olmuştuk… Bazı insanlar parayı çok seviyor. Ama “daha çok” aslında “daha iyi” değil onu anlamıyorlar” dedi.

“BANA MI LAF ÇAKIYORSUN?”

Gökbakar, “Bana mı laf çakıyorsun aklınca sen? Ya kaç kere ‘Beni de alın, beni de alın’ diye Disney’le görüşmedin mi? Hadi görüşmedim de! Çakallarla Dansı Taff ve Tim’sle beraber Disney’e satmadın mı kardesim? Cemal (Okan) abiye ve Timur’a (Savcı) saygım var daha yazmayayım da, birader sen ne kolpa adamsın ya…” karşılığını verdi.

“UZATTIKÇA BATARSIN”

Bu sözleri üzerine Murat Şeker, Gökbakar’a “Canın sıkılmış senin… uzattıkça batarsın…” cevabını verdi.

Disney Plus’tan sürpriz karar! Proje alımı durduruldu