Murat Sancak ile Acun Ilıcalı’nın ‘bağış pazarlığı’ tepki çekti

Yayın tarihi: 2 Mart 2023 Perşembe 1:07 pm - Güncelleme: 2 Mart 2023 Perşembe 1:15 pm

Murat Sancak ile Acun Ilıcalı’nın ‘Omuz Omuza’ adlı yardım kampanyasındaki ‘bağış pazarlığı’ sosyal medyada tepki çekti. Kullanıcılar “Kahkahalar ile şov yapıyorlar” yorumunda bulundu.

Türkiye’yi sarsan büyük deprem felaketleri sonrası Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı ve beINbeIN Medya Grubu ortaklığı ile yardım kampanyası düzenlendi.

A Spor, beIN Sports, D Smart Sports, TivibuTivibu Spor, TRT Spor ve TV 8,5’un ortak canlı yayında gerçekleştirilen “Omuz Omuza” adlı kampanyada Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak ile Acun Ilıcalı arasındaki diyalog sosyal medyada tepki çekti.

Gülüşmelerin de olduğu diyalogda Ilıcalı ve Sancak şunları söyledi:

Ilıcalı: Başkanım kişisel olarak ne kadar yardımda bulundunuz?

Sancak: 10 milyon TL.

Ilıcalı: 10 milyonu neden 15 milyon yapmayalım?

Sancak: Yaptım gitti.

Ilıcalı: Benim bildiğim Murat Başkan 20 yapar.

Sancak: 20 yaptım o zaman.

‘KAHKALARLA ŞOV… ÇÜRÜMENİN TEZAHÜRÜ…’

Bir sosyal medya kullanıcısı diyalog sırasındaki gülüşmelere tepki gösterdi, “Allah belanızı versin. Kahkahalar ile şov yapıyorlar” diye yazdı.

Başka bir kullanıcı ise “Siz ne yapıyorsunuz? Aklınız ve vicdanınız cüzdanınızı ne kadar açabileceğiniz ölçüde mi? Kahkahalar eşliğinde bağış pazarlığı yapabildiğinize göre biz bir çürümenin tezahürünü izlemeye devam ediyoruz demektir” ifadelerini kullandı.

Sosyal medyadaki tepkiler şöyle: