Murat Kekilli’nin babası hayatını kaybetti

Yayın tarihi: 29 Mart 2019 Cuma 9:35 pm - Güncelleme: 29 Mart 2019 Cuma 9:36 pm

Sanatçı Murat Kekilli’nin babası Mustafa Kekilli geçirdiği kalp rahatsızlığı sebebiyle yaşamını yitirdi.

Sanatçı Murat Kekilli’nin babası Mustafa Kekilli geçirdiği kalp rahatsızlığı nedeniyle Ankara’da bir hastaneye kaldırıldı. Kekilli, kaldırıldığı hastanede ameliyata giremeden hayatını kaybetti.

Murat Kekilli babasının ameliyatı için ailesi ve kardeşleri ile Ankara’da bulunuyordu. Çok üzgün olduğunu belirten Kekilli, “Takdiri ilahi, Allah bir değerlimi yanına aldı. Mekanı cennet olsun İnşallah” dedi.

MEMLEKETİ ADANA’DA TOPRAĞA VERİLDİ

Kalp rahatsızlığı nedeniyle Ankara’da hastanede yaşamını yitiren şarkıcı Murat Kekilli’nin babası Mustafa Kekilli’nin cenazesi, kara yoluyla memleketi Adana’nın Pozantı ilçesine getirildi. Mustafa Kekilli’nin cenazesi evinin önünde yakınları tarafından karşılandı. Mustafa Kekilli için daha sonra Adana Kabasakal Mezarlığı’nda cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine Pozantı Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Mustafa Çay ile Murat Kekilli, ailesi ve yakınları katıldı. Mustafa Kekilli’nin cenazesi kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Babasını son yolculuğuna uğurlayan Murat Kekilli ve annesi Sıdıka Kekilli, cenazenin defnedilmesinin ardından taziyeleri kabul etti.