Murat Karayalçın, İnce iddilarını yanıtladı! “Böyle bir görüşme olmadı”

Yayın tarihi: 8 Mart 2023 Çarşamba 10:40 pm - Güncelleme: 8 Mart 2023 Çarşamba 10:40 pm

Eski Başbakan Yardımcısı Murat Karayalçın, Memleket Partisi Lideri Muharrem İnce ile ilgili iddialara ilişkin, “Böyle bir görüşmenin olmadığını, benim ya da öteki arkadaşlarımızın böyle bir öneriyi dile getirmediğini sayın genel başkanın da böyle bir konuyu açmadığını, dolayısıyla böyle bir konunun konuşulmadığını da hemen söyleyeyim” dedi.

Eski Başbakan Yardımcısı Murat Karayalçın, TELE1 ekranlarında “Şimdiki Zaman” programına konuk oldu. Karayalçın, Memeleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile ilgili iddialara dair konuştu.

“Kılıçdaroğlu, ‘Muharrem İnce’ teklifini olumlu karşıladı”

Karayalçın, İnce ile görüşüldüğüne dair iddialara yönelik “Böyle bir görüşmenin olmadığını, benim ya da öteki arkadaşlarımızın böyle bir öneriyi dile getirmediğini sayın genel başkanın da böyle bir konuyu açmadığını, dolayısıyla böyle bir konunun konuşulmadığını da hemen söyleyeyim” ifadelerini kullandı.

Muharrem İnce: İçinden çıktığım partiyle niye görüşmeyeyim?

Bu iddianın nereden ve nasıl çıktığını bilmediğini belirten Karayalçın, “Muharrem bey ve CHP’den ayrılmış arkadaşlarımızın tümü tekrar evlerine yuvalarına dönerlerse memnuniyet duyarım, bunu bireysel olarak söylüyorum” dedi.