Murat Boz’dan ilginç koronavirüs paylaşımı: Kendinizi eve kapatmayın

Yayın tarihi: 17 Mart 2020 Salı 5:47 pm - Güncelleme: 17 Mart 2020 Salı 5:47 pm

Koronavirüse karşı herkesin korunmak için sıkı önlemler aldığı ve yetkililerin “Gerekmedikçe evden çıkmayın” dediği bugünlerde, şarkıcı Murat Boz “Hava güzel olduğu için dışarı çıktım. Siz de çıkın. Kendinizi eve kapatmayın” paylaşımında bulundu.

Koronavirüs önlemleri kapsamında, evden mümkün olmadığı müddetçe çıkılmaması önerilerine rağmen ünlü şarkıcı Murat Boz’un “dışarı çıkın” diyerek çektiği video sosyal medyada tepki çekti.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ TOPLADI

Çin’de başlayıp tüm dünyayı kısa sürede etkisi altına alan koronavirüs, Türkiye’de görüldükten sonra önlemler artırıldı. Sağlık Bakanlığı bir dizi önlemler alarak vatandaşları evlerinde kalmaları konusunda uyarırken, Murat Boz’un çağrısı tepki topladı.

“EVDE DURMAYIN”

Koronavirüs hakkında takipçilerine seslenen Boz, “Zor günlerden geçiyor olabiliriz. Ama kendimizi eve hapsetmemeliyiz. Hava güzel olduğu için dışarı çıktım. Sporumu açık havada yapacağım. Siz de çıkın, evde durmayın, sporunuzu yapın. Hava güzel. Moral bozmayın. Millet olarak zor günleri atlatacağız” ifadelerini kullandı.