Murat Ağırel’e canlı yayında tehdit: Ayağını denk al

Yayın tarihi: 24 Kasım 2023 Cuma 1:30 am - Güncelleme: 24 Kasım 2023 Cuma 1:55 am

‘Taktik Mania Plus’ adlı YouTube kanalında program yapan Nevzat Dindar ve Alper Mert canlı yayında gazeteci Murat Ağırel‘i tehdit etti. Ağırel, X hesabından “Hodri meydan” diye yanıt verdi.

Gazeteci Murat Ağırel “Tuzlaspor’u araştırırken Eyüpspor Başkanı ve Galatasaray kongre üyesine ulaştım” başlıklı yazısı nedeniyle taktikmania.com ismiyle spor haberleri yapan sitenin ‘Taktik Mania Plus’ adlı YouTube kanalında program yapan Nevzat Dindar ve Alper Mert, yayın sırasında gazeteci Murat Ağırel’i tehdit etti.

‘AYAĞINI DENK AL’

Programın yorumcularından Nevzat Dindar, “Murat Ağırel, ayağını denk al. Açık ve net söylüyorum. Gazetecilik yap, amenna. Bu yönünü kimse eleştiremez. Ama yaptığın son dönemdeki paylaşımlar ve Galatasaray’ı işin içine çekme çaban yakışıksız. Cumhuriyet’i kullanman da kabul edilebilir değil” dedi.

Ümit Dikbayır’ın iddiasına Akşener’in özel kalemi Esma Bekar’dan yanıt

‘BİR BAKMIŞSINIZ SİZİN SELANIZI OKUTUYOR’

Diğer sunucu Alper Mert ise Ağırel’e seslenerek, “Bunu senden isteyenlere gerekli duruşu sergilemeni bekliyoruz. Belli ki bunu senden isteyenler var. Son bir şey söyleyip kapatıyorum. Arkadaşlar unutmayın, evden Galatasaray’ın cenazesi diye gidersiniz, Galatasaray bir bakmışsınız sizin selanızı okutuyor” dedi.

AĞIREL’DEN YANIT: HODRİ MEYDAN!

Yayının tehdit içeren kesitini X hesabından paylaşan Ağırel, şunları yazdı: “Gördüğümü yazarım, araştırıp anladığımı anlatırım. Kimseye de sormam. Kovulurum yine yazarım,anlatırım. Kağıdım kalmaz duvara taşa yazarım. Ben gazetecilikten hiçbir güç karşısında boyun eğmeden gerçeği anlatmayı anlıyorum. Gel gör ki sonunda canlı yayında ölümle tehdit ediliyorum. Hodri meydan. Elinizden geleni ardınıza koymayın. Sizin bir hesabınız varsa milletin de hesabı var.”

Dikbayır: Akşener’in oğlu 7-8 poşetle 200’er bin TL dağıttı

Ağırel, Cumhuriyet gazetesindeki köşesinde, son dönemde Tuzlaspor’daki “bilet olayı”, Eyüpspor’un oyuncu transferleri ve aralarında eski futbolcuların da bulunduğu “Fatih Terim Fonu” ile ilgili yazılar yazmıştı.

 

Kaynak: TELE1