Murat Ağırel aldığı tehdit mesajlarını paylaştı: Kimliklerini tek tek bulacağım

Yayın tarihi: 29 Kasım 2023 Çarşamba 8:23 pm - Güncelleme: 29 Kasım 2023 Çarşamba 8:25 pm

Futbolda bahis ve kara para iddialarını yazan gazeteci Murat Ağırel sosyal medya hesabına gelen tehdit mesajlarını paylaştı. Ağırel, “Bunların adları, soyadları grupları gerçek kimliklerini tek tek bulacağım” dedi.

Gazeteci Murat Ağırel, Tuzlaspor’daki “bilet olayı”, Eyüpspor Başkanı ve Galatasaray kongre üyesi hakkında yazıları ile gündeme geldi. Dilan Polat ve Engin Polat hakkındaki iddiaların ortaya çıkmasında da önemli rol oynayan Ağırel, tehdit edildiğini açıklamıştı.

Sosyal medya platformu X’te hesabına gelen tehdit mesajlarını paylaşan Ağırel, İçişleri, Adalet Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü’nü de etiketleyen

‘FUTBOLDAN BESLENEN LEŞ KARGALARI’

Ağırel’in payllaşımı şu şekilde:

Bana eleştirinizi anlarım, tepkinizi anlarım. Ancak beni günlerdir hedef göstererek WhatsApp ve Telegram gruplarında organize olup, etkileşim uğruna yayınlarında hedef gösterenlere sesleniyorum. Eşime, kızıma, kız kardeşlerime ve bana yazılan sadece 3 mesajı okuyun. Bu ahlaksızlar sıradan trol hesaplar değil. Bunların adları, soyadları grupları gerçek kimliklerini tek tek bulacağım. Bunlar bir kulübün taraftarı değiller. Futboldan beslenen leş kargaları… @AliYerlikaya @EmniyetGM @adalet_bakanlik @yilmaztunc”

Gazeteci Murat Ağırel aldığı tehditleri anlattı! “Kafama sıkacaklarmış”

Kaynak: TELE1